bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,014.35 0.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,920.89 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 593.16 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 145.94 0.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506491 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439789 1.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144002 0.04%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (22-29 Nisan)

NFT Satisinda Ethereum ve Solana Dusuyor1

Kripto sektöründe her geçen gün daha fazla gelişme kaydediliyor. NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Solana NFT Pazarı Hacmi Üç Ayın Zirvesinde

Solana NFT pazarı hacmi 489 bin 201 SOL ile 10 milyon doları aşarak üç ayın zirvesine ulaştı. NFT pazarına olan talepteki artışta Mad Lads projesi etkili oldu. Koleksiyonun taban fiyatı 65 SOL’a yakın seyrediyor.

Ethereum NFT Satışlarının Düşmesiyle Diğer Blockchain Ağlarındaki NFT’lerin Satışı Artıyor

Ethereum Blockchain ağı, NFT’leri basmak için açık ara en popüler Blockchain ağı olmaya devam ederken, Ethereum dışındaki Blockchain ağlarındaki NFT’lerin satışında da ilginç bir şekilde artışlar yaşanıyor.

Yuga Labs, Önemli Bir İsmi Daha Yönetici Olarak İşe Aldı

Kısa bir süre önce eski Activision Başkanı ve COO’su Daniel Alegre’yi yeni CEO olarak işe alan Yuga Labs, oyun alanında deneyimli yöneticileri işe almaya devam ediyor. Bored Ape Yacht Club ve Otherside’ın oluşturucusu Yuga Labs tarafından bugün yapılan açıklamada, daha önce League of Legends ve Valorant gibi popüler oyunların geliştiricisi olan Riot Games ile Fortnite oyununun geliştiricisi olan Epic Games’te çalışmış olsan Mike Seavers’ı yeni Baş Teknoloji Sorumlusu olarak işe aldığını açıkladı.

Starbucks’ın Son NFT Koleksiyonu Beklenen Performansı Gösteremedi

Ülkemizde de faaliyet gösteren kahve devi Starbucks, geçtiğimiz aylarda Web3 planlarını duyurmuştu. Şirketin Web3 planlarının bir parçası olan NFT koleksiyonu da geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. Starbucks’ın NFT koleksiyonu tüketiciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala