bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,447.27 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.33 0.59%
bnb
BNB (BNB) $ 604.10 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524619 1.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471761 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15041 0.19%

Haftanın En Çok Düşen Kripto Paraları

Haftanin en çok düşen kripto paralari

Kripto para piyasası haftayı oldukça kırmızı bir şekilde bitiriyor. Kripto para piyasası 24 saat içerisinde yüzde 8 değer kaybederken, Bitcoin (BTC) 35.000 dolar bandına kadar çekildi. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) düşüş trendine girerken, altcoin’ler de liderlerini takip etti. Gelin bu hafta yatırımcını en çok üzen kripto paraları inceleyelim. Öncelikle:

Loopring LRC BTCHaber.com

Haftanın En Çok Düşen Kriptosu: Loopring (LRC)

Kripto para piyasaları düşüş yaşarken bundan en çok etilenen altcoin ise Loopring (LRC) oldu. Özellikle haftanın başında 1.44 dolardan alıcı bulan LRC, bir hafta içerisinde yüzde 45 değer kaybederek 0.74 dolar seviyesine geriledi.

Loopring (LRC) hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayarak rehberimize göz atabilirsiniz.

Harmony ONE BTCHaber.com 1

Harmony (ONE): Yüzde 42 Düşüş

Geçtiğimiz haftalarda haftanın en çok yükselenleri arasında yer alan Harmony (ONE), tüm kripto piyasası düşünce en çok düşen kriptolar arasında yerini aldı. Haftanın başındaki 0.35 dolarlık fiyatından yüzde 42 değer kaybeden ONE, içeriğimizin yazımı itibarıyla 0.16 dolar seviyesinde fiyatlanıyor.

Kadena KDA BTCHaber.com

Kadena (KDA): Yüzde 40 Düşüş

Daha önceki haftanın yükselen kripto paraları listelerimizde kendisine sıkça yer verdiğimiz Kadena (KDA), bu sefer yatırımcısını güldürmedi ve haftanın en çok düşen kripto paraları listemizde yer aldı. Haftanın başında 9.3 dolardan işlem gören altcoin, 4.4 dolar seviyelerine kadar geriledi. Ancak yukarı yönlü bir düzeltme yaparak içeriğimizin yazımı itibarıyla yeniden 5.18 dolar seviyesine çıkmayı başardı.

curve DAO Token CRV BTCHaber.com

Curve DAO Token (CRV): Yüzde 39 Düşüş

Kripto para Piyasasının düşen bir diğer altcoin’i ise Rus bilim insanı Michael Egorov tarafından 2020 yılında piyasaya sürülen Curve DAO Token oldu. CRV, haftanın başında 5.4 dolardan işlem görürken, içeriğimizin yazımı itibarıyla 2.89 dolardan işlem görmekte. Bu hafta 2.6 dolara kadar indiğini de belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala