bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,241.21 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.60 0.57%
bnb
BNB (BNB) $ 559.49 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 145.51 4.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502213 0.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46887 4.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15277 2.64%

Loopring (LRC) Nedir?

loopring lrc nedir

Loopring (LRC), Ethereum (ETH) blockchain’i üzerinde yer alan ve kullanıcılarına birtakım kripto para işlem olanakları sunan merkezsiz bir platformdur. Loopring sayesinde kullanıcıların güvenli, yüksek verimli ve düşük masraflı işlemler yapabilmesi mümkün hale geliyor. LRC ise platformun kripto parası olarak belirtildi. Bu içerik boyunca Loopring platformundan, bu platformun kripto para ekosistemine ne şekilde katkılar sağladığından ve LRC token’lere yönelik çeşitli verilerden bahsediyor olacağız.

Kripto para piyasasındaki en değerli ikinci altcoin Ethereum (ETH), blockchain ağında birçok projeye ev sahipliği yapıyor. Ağın kolay akıllı sözleşme üretilebilen yapısı sayesinde geliştiriciler hayallerindeki yenilikleri burada hayata geçirebiliyor. Loopring (LRC) projesi de ETH blockchain ağında yer alan çok sayıda projeden birisi olarak gösterilebilir. Peki Loopring platformu kullanıcılarına ne sağlıyor? Loopring nedir? Kısaca özetlemek gerekirse Loopring, üzerinde bulunduğu ETH ağını daha verimli ve kullanışlı bir ekosistem haline getirmeyi hedefliyor. Bilindiği üzere ETH blockchain ağında birtakım sorunlar yaşanıyor. Bu sorunların başında ağın ölçeklenebilirliği geliyor. Uzun zamandır süregelen bu sorunun çözümüne ilişkin şimdiye dek çok sayıda proje hayata geçirildi. Loopring de bunlardan birisi. Sahip olduğu teknoloji sayesinde ETH ağında hızlı, verimli ve ucuz işlem yapmak Loopring sayesinde mümkün. Bunun yanı sıra Loopring kullanıcılarına bir tür borsa hizmeti de sunuyor. Merkezsiz bir borsa hizmeti olarak ifade edebileceğimiz bu ürün sayesinde kullanıcılar kripto para alım satım işlemlerini kolaylıkla ve kaliteli bir biçimde gerçekleştirebiliyor.

LRC

Blokchain teknolojisi hayatlarımıza ilk dahil olduğu andan itibaren kullanıcılarını çok sayıda avantaj ve imkanla buluşturdu. Geleneksel finansal sistemde sıkışıp kalan kullanıcılar blockchain sayesinde artık finansal özgürlüğe doğru ilerleyebiliyor. Bu teknoloji aracıları ortadan kaldırırken kullanıcılara özgürce işlem yapabilme olanağı getiriyor. Ethereum ağı da bu avantajlar arasında gösterilebilir. Lider altcoin ETH şimdiye dek birçok kripto para projesine ev sahipliği yaptı. Ağında birtakım sorunlar yaşayan ETH için Loopring gibi çözüm önerileri geliştirildi. Bu sayede ağ daha etkili hizmet verebiliyor. Kripto para piyasasının dinamik yapısının burada bir kere daha karşımıza çıktığını ifade etmekte fayda var.

Loopring (LRC) ne zaman çıktı?

Loopring nedir, ne zaman çıktı? Loopring (LRC) projesi Daniel Wang isminde bir yazılım geliştirici tarafından hayata geçirildi. Wang kariyerinde Google gibi dev teknoloji isimleriyle çalışmış kendi alanın bilinen bir isim. Loopring ile ilgili ilk çalışmalar 2017 yılında başlatıldı. Bu yıllarda kripto para piyasasının bir tür patlama yaşadığı biliniyor. Bu patlama dahilinde çok sayıda proje piyasaya dahil olmuş ve yeni kullanıcılar bu tür projelere yatırım yapmışlardı. Loopring de o dönem piyasaya adım atan her proje gibi bir ilk coin arzı (ICO) etkinliği düzenledi. 2017 yılında düzenlenen Loopring ICO’su onca proje arasından sıyrılarak arzu ettiği yatırımı elde etmeyi başardı. O yıllarda gerçekleşen yüzlerce ICO etkinliği arasından hangi projeye yatırım yapılacağı konusunda karar vermek kullanıcılar için hiç de kolay değildi. Loopring projesinin belirli özellikleri itibariyle öne çıkarak kullanıcılardan yatırım toplamayı başardığını görüyoruz. Ekip toplanan bu yatırımı platformun gelişimi için verimli bir şekilde kullandı ve günümüzde Loopring platformu çalışmalarına başarıyla devam ediyor.

Loopring (LRC) Fiyatı Nedir?

Loopring nedir sorusunun yanı sıra Loopring fiyatı ne kadar konusuna da değinelim. Loopring platformunda kullanılan kripto para LRC token’lerin fiyatına yönelik en güncel verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Proje ekibinin platforma yönelik hazırlayıp yayımladığı tanıtıcı yazıya göre piyasaya toplamda arz edilecek LRC sayısının 1,3 milyar civarında olduğu görülüyor. Bu meblağın neredeyse tamamı ise dolaşımda bulunuyor. Çok sayıda platformda işlem gören LRC token’ler yeni kullanıcılar tarafından keşfedilmeyi ve değerine değer katmayı bekliyor. Elbette gelecekte piyasanın ya da bu projenin nereye doğru seyredeceğini bilemeyiz.

LRC nedir

Loopring Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Loopring token 8,38 TL TL’den işlem görüyor. Loopring token fiyatı son 24 saat içerisinde 2.84% değişim gösterdi. Loopring token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 26,566,325 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 320,434,553 dolar seviyesinde.

Loopring Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Loopring token $ 0.257323 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının ekim ayı itibariyle Loopring token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 2,13 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Loopring token yılın en düşük seviyesini ise 0,12 dolarla belirledi.

Loopring (LRC) Nasıl Çalışmaktadır?

Loopring (LRC), Ethereum blockchain’i üzerinde inşa edilmiş bir platformdur. Yani LRC, ETH’nin sahip olduğu teknik gerçeklere sahip. zkRollup adı verilen bir teknolojiden faydalanan Loopring platformu bu sayede ETH’nin ölçeklenebilirlik sorununun üstesinden geliyor. Bu özellik işlemlerin ağ dışında gerçekleşmesini mümkün hale getiren bir yapı olarak özetlenebilir. Bu özellik sayesinde Loopring platformunda gerçekleşen işlemler daha hızlı ve ucuz maliyetle tamamlanıyor. Örneğin Loopring’in merkezsiz borsa hizmeti üzerinden alım satım yapan kullanıcılar bütün işlemlerini sorunsuz bir biçimde ve etkililikle yapabiliyor.

Loopring nedir

Loopring (LRC) Nasıl Satın Alınır?

Loopring nedir sorusu ile birlikte Lopring nasıl alınır sorusu da yatırımcılar tarafından sıklıkla soruluyor. Loopring platformunun parası LRC token’leri çok sayıda borsa üzerinden satın alma imkanı bulunuyor. Borsalar elbette kripto para temin etmenin tek yolu değil. Bu paralar borsa dışı piyasalardan da satın alınabilir. Ancak borsaların nispeten daha güvenli platformlar olduğu söylenebilir. LRC’ye bünyesinde yer veren borsalar Binance, Coinbase, Gate.io, Huobi Global, Bithumb ya da KuCoin olarak sıralandırılabilir. Bu borsalara ek olarak LRC alınıp satılabilecek çok sayıda platform ismi daha zikredilebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala