bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,597.31 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.82 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 614.69 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 145.23 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525991 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47094 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151829 0.49%

Güney Koreli Shinhan Bank, Metaverse Hizmetlerine Başladı

guney koreli shinhan bank metaverse hizmetlerine basladiertg

Metaverse kavramı hemen hemen her gün gelişme kaydetmeye devam ediyor. Birçok şirkette bu alanda yer bulmak için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak çıkan haberlere göre; Shinhan Bank, ülkede böyle bir platform sağlayan ilk banka olduğunu iddia ederek, finansal ve finansal olmayan hizmetler sağlamak için bir metaverse sitesi açtı.

Shinhan Bank’tan Metaverse Hamlesi

Shinhan Bank yaptığı bir açıklamaya göre metaverse hizmetlerini genişletiyor. Shinamon” metaverse platformu finans, sağlık, sanat ve spor alanlarından oluşacak. Banka, bu yılın Haziran ayında Shinamon’un hizmetinde beş günlük bir test denemesi gerçekleştirdiğini ve 85.000 ziyaretçi çektiğini söyledi. Shinhan Bank’ın duyurusu, borç verenin Blockchain ve kripto para birimi ile ilgili hizmetlerle yaptığı bir dizi deneyi takip ediyor.

resim 2021 07 05 201543

Geçen yıl Aralık ayında, Standard Bank of South Africa ile ve blockchain ağı Hedera Hashgraph’ı kullanarak, stablecoin aracılığıyla gerçek zamanlı bir uluslararası havale testi gerçekleştirdi. Shinhan Bank ayrıca kripto saklama hizmetleri sunan bir endüstri konsorsiyumu olan Korea Digital Asset Custody’nin erken yatırımcılarından biri olarak karşımıza çıkıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala