bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,550.29 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.69 0.30%
bnb
BNB (BNB) $ 612.11 0.72%
solana
Solana (SOL) $ 144.53 2.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533985 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477768 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151579 0.14%

GuardianLink Yeni Nesil NFT’ler İçin Ortaklık Kurdu

guardianlink yeni nesil nftler icin ortaklik kurdu

Bir NFT start-up şirketi olan GuardianLink, NFT sahiplerini, markaları, sanatçıları ve oyunları içeren toplulukları bir araya getirmek için StarkWare ile ortaklık kurdu. Kurulan bu ortaklıkla birlikte NFT’ler için Sıfır Gas Ücreti Katman 2 resmen başlamış oldu.

GuardianLink Yeni Nesil NFT’ler İçin StarkWare Ortaklığını Duyurdu

GuardianLink, geçtiğimiz ay uluslararası NFT oyun pazarı olan Jump.trade’de Meta Cricket League oyununu başlatmıştı. Bu oyunla birlikte oyuncular oynadıkça yeni NFT’ler kazanıyordu.

guardianlink yeni nesil nftler icin ortaklik kurdu 2

NFT’ler için Katman 2 işlem hızını arttırıyor ve Yüksek Frekanslı Alım Satım ve NFT oyunlarının ölçeklendirilmesini sağlıyor. NFT’ler bu yeni katmanda yüksek verimlilik ve sıfır gas ücreti ile basılıyor olsa da Ethereum tarafından Katman 1 olarak güvenliğinden ödün vermiyor. GuardianLink, StarkWare’ın güvenli, uygun maliyetli, hızlı ve güvenilir teknolojilerini Katman 2 protokolünde kullanacak.

Konu hakkında açıklama yapan GuardianLink kurucu ortağı ve CTO’su Arjun Reddy şunları söyledi:

Ar-Ge ekibimiz, NFT topluluğumuz için Sıfır Gas Katman 2 ve en iyi blok zincirlerle uyumlu çalışmayı sağlamak adına çalışmaya devam ediyor. Bu Askeri Sınıf Güvenli ürün, kullanıcılara Sıfır Gas Ücreti ile Jump.trade’de para basma yetkisini ve kullanım ömrü boyunca herhangi bir sayıda ticareti mümkün kılacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala