bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,446.00 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,112.56 0.84%
bnb
BNB (BNB) $ 596.18 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 137.92 3.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522503 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462166 0.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147674 0.92%

Grayscale, Spot Bitcoin ETF Başvuru Planını Resmen Onayladı

grayscale basvuruda bulunmak icin secden onay bekliyor

Önde gelen kripto para para yöneticisi Grayscale, Bitcoin Trust’ı spot Bitcoin borsa yatırım fonuna dönüştürmek için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) başvuruda bulunma planlarını resmen onayladı.

Grayscale şirketinin iletişim direktörü Jennifer Rosenthal, konu ile ilgili olarak bir açıklamada bulundu. Jennifer Rosenthal, twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile, Grayscale’in SEC’ten açık ve resmi bir işaret gelir gelmez onay istemeye hazır olacağını dile getirdi.

Grayscale EFT Başvurusunu Yapmak için SEC’den Onay Bekliyor

grayscale bitcoin etf basvurusu planini resmen onayladi 2 1

Grayscale şirketi Bitcoin Trust’ı spot Bitcoin borsa yatırım fonuna dönüştürmek için SEC’den bir onay bekliyor.

Geçtiğimiz hafta Digital Currency Group CEO’su Barry Silbert, kendisine tweet atan bir takipçisine yanıt verdi. Barry Silbert, Grayscale’in ETF planlarından bahsetmişti.

Ayrıca Presyon Pysh, Digital Currency Group CEO’su Barry Silbert‘i etiketleyerek, Grayscale Trust’ı fiziksel olarak desteklenen bir borsa yatırım fonuna dönüştürme potansiyeli ile ilgili tweet atmıştı. Hatırlatmak gerekirse; Silbert de bu tweete yanıt olarak takipte kalın şeklinde bir yanıt vermişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala