bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,597.31 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.82 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 614.69 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 145.23 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525991 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47094 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151829 0.49%

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, Bitcoin (BTC) ETF’i Onayının Yalnızca Zaman Meselesi Olduğunu Söylüyor

resim 2021 07 19 193926

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, Bitcoin (BTC) ETF’inin, ABD düzenleyicileri tarafından kesinlikle onaylanacağını, işin yalnızca zamana kaldığını söyledi.

CNBC’nin Squawk Box programında söz alan Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, Bitcoin ETF’i konusunda olumlu bir tavra sahip.

Bitcoin ETF’inin artık yalnızca bir zaman meselesi olduğunu belirten Sonnenshein, lider kriptonun oynak yapısının da yatırımcılar için önemi olmadığını vurguladı.

Bitcoin Meydan Okuyor

Squawk Box’ın sunucularından Joe Kernen, Bitcoin’in fiyat düşüşü için dünya çapındaki düzenleyicilerin veya Çin’in suçlanıp suçlanmayacağını sordu.

Sonnenshein, Bitcoin’in yıllar içinde bunun gibi zorluklarla karşılaştığını kaydetti. CEO ayrıca Çin’in madencilere yönelik yasaklarının olumlu olduğunu, böylelikle dünya çapındaki madencilerin dünyada daha dengeli bir biçimde dağılacağının altını çizdi.

Kernen, Sonnenshein’ın Bitcoin’in oynak yapısıyla ilgili görüşlerini de sordu. Sonnenshein, vermiş olduğu yanıtta yatırımcıların hızlı para kazanma amacıyla Bitcoin’e yatırım yapmadığını ve bu sebeple varlığın oynak yapısının orta ve uzun vadeli yatırımcılar için bir önemi olmadığını savundu.

Grayscale CEO’su, Bitcoin ETF’i ile ilgili düşüncelerini de paylaştı. Sonnenshein’a göre Bitcoin ETF’i artık yalnızca bir zaman meselesinden ibaret.

Grayscale CEO’su ayrıca şirketin önemli ürünü olan Grayscale Bitcoin Trust’ı (GBTC) bir ETF’e dönüştürmeye kararlı olduğunu yineledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala