bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,508.28 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.50 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 603.84 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 144.39 0.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524443 1.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472322 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150126 0.30%

Google’daki Cardano Aramaları Rekor Kırdı

googledaki cardano aramalari rekor kirdi 1

Google Trendler verilerine göre, Cardano (ADA) aramaları tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Cardano (ADA), 1.48 dolar ile ulaştığı zirvenin ardından, Google aramalarında da zirveye oturmuş görünüyor. En büyük üçüncü kripto para birimi, son 30 günde %237 artarken, Cardano kelimesi için yapılan Google aramaları da yeni bir zirveye ulaştı.

googledaki cardano aramalari rekor kirdi
Kaynak: Google Trendler

Dünyanın en büyük arama motorunun verileri, önde gelen blokzinciri ağının kripto para yatırımcıları arasında bir çılgınlık haline geldiğini gösteriyor. Verilere göre, Google aramaları Şubat ayının başından bu yana tam bir patlama yaşadı.

Google Trendler verileri, özellikle kripto para birimi alanı için, yatırımcı davranışlarını tahmin etmede iyi bir gösterge olarak kabul ediliyor. Belirli bir proje hakkındaki aramaların artması genellikle o projeye olan genel ilgi konusunda doğru tahminler sağlıyor.

%254 Değer Kazandı

Cardano (ADA) son 30 günde %254 oranında kazanım elde etti. 1 Şubat’ta 0.35 dolar seviyesinden işlem göre ADA, 27 Şubat’ta 1.48 dolar seviyesine kadar ulaşarak üç yıl önceki zirvesini geride bırakmayı başardı. ADA bu yükselişiyle, Ripple’ın ilk kez ilk beş kripto para içinden çıkmasına neden olurken, kendine de ilk üç kripto para içinde yer edindi.

Bu yükselişin katalizörü ise, Cardano ağında beklenen akıllı sözleşme ve DeFi platformuna dönüşme gibi büyük gelişmeler ve Cardano’nun arkasındaki şirketin hedef bölgesi olan Afrika’daki faaliyetlerini genişletmesi oldu. Daha önce aktardığımız üzere, ağ 1 Mart’ta Mary güncellemesi ile çok varlıklı bir blokzincirine dönüştü.

Cardano (ADA), yayın saati itibariyle 1.22 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala