bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,476.01 0.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.30 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 599.11 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 142.60 3.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520502 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465885 1.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14807 2.13%

Goldman ve Barclays, Kripto Ticaret Platformuna Yatırım Yaptı

goldman ve barclays kripto ticaret platformuna yatirim yapti

Dünyanın en büyük finans kuruluşlarından olan Goldman Sachs Group Inc ve Barclays Plc, milyarder Alan Howard tarafından kurulan kripto para ticaret platformu Elwood Technologies LLP’nin 70 milyon dolarlık finansman turuna katıldı. Goldman Sachs ve Barclays bu katılım sonrasında Elwood Technologies’e yatırım yaptığını açıkladı.

Goldman ve Barclays, Kriptoya Yatırım Yapıyor

Brevan Howard Asset Management LLP’nin kurucu olan Alan Howard tarafından altı yıl önce kurulan kripto para ticaret platformu Elwood Technologies LLP, 70 milyon dolarlık bir yatırım turuna çıktı. Yatırım turunda şirketin değeri için 500 milyon doların üstünde bir değer biçildi. Elwood Technologies LLP tarafından yapılan açıklamada yatırım turuna katılan şirketler arasında Goldman Sachs Group Inc ve Barclays Plc, Dawn Capital LLP, Commerzbank AG ve Galaxy Digital Holdings bulunuyor.

goldman ve barclays kripto ticaret platformuna yatirim yapti 2

İşletmelerin dijital varlık ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan Elwood Technologies LLP’nin CEO’su James Sticland yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

Elwood Technologies LLP’nin geleceğine güveniyoruz ve daha geniş kitlesel pazar katılımının sağlanması için yatırım turuna çıkıyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala