bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,949.13 1.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,119.42 0.35%
bnb
BNB (BNB) $ 587.07 0.03%
solana
Solana (SOL) $ 146.57 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530921 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463563 0.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160214 9.24%

Global Blockchain İş Konseyi ve Global Digital Finance Birleşiyor

global blockchain is konseyi ve global digital finance birlesiyora

Blockchain teknolojisinin her geçen gün daha fazla gelişmesi ile beraber bu alandaki ortaklık çalışmaları da hız kazanmış durumda. Bu kez Global Blockchain İş Konseyi (GBBC) ve Global Digital Finance (GDF) Blockchain teknolojisi ve dijital varlıkların benimsenmesi için bir araya geliyor.

Global Blockchain İş Konseyi ve Global Digital Finance Bir Araya Geliyor

Blockchain teknolojisi ekosistemi için önde gelen küresel endüstri birliği olan Global Blockchain İş Konseyi, bugün kripto para birimlerinin ve dijital varlıkların benimsenmesi için dünyanın önde gelen piyasa standartları birliği olan Global Digital Finance (GDF) ile büyük bir birleşmeyi duyurdu.

Yapılan duyuruya göre; söz konusu bu yeni grup GBBC Digital Finance olarak adlandırılacak. Aynı zamanda dünyanın en büyük Blockchain teknolojisi ve dijital varlık endüstri birliği olmuş olacak.

GBBC CEO’su Sandra Ro konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

GBBC ve GDF’nin fark yaratan topluluklarına çok minnettarım. İşte bu yüzden var olmamızın ve azınlığa değil, çoğunluğa yönelik yeni fırsatlar yaratmak üzere ortaklıkları eğitme, savunma ve ilerletme misyonumuzu yürütmemizin nedeni budur. Küresel işbirliğimiz, ölçeğimiz ve etkimiz, üyelerimiz ve bir bütün olarak Web3 için oyunun kurallarını değiştirecek. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala