bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,840.10 1.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,139.65 0.46%
bnb
BNB (BNB) $ 602.56 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 143.29 2.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527014 0.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466118 1.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149362 1.68%

Giving Block, İşten Çıkarma Kararını Açıklayan Son Kripto Şirketi Oldu

giving block isten cikarma kararini aciklayan son kripto sirketi oldu

Kripto bağış platformu olan The Giving Block, zorlu kripto şartlarından etkilenen son şirket oldu. Konu hakkında bilgisi olan kişi tarafından aktarılan bilgilere göre, şirket maliyetlerini düşürmek için çalışan sayısını düşürüyor.

İşten Çıkarmalara Katılan Son Kripto Şirketi Giving Block Oldu

Miami merkezli kripto bağış platformu olan The Giving Block, iş gücünde küçülmeye gitti. Şirket, FTX’in iflas başvurusunda bulunduğu Kasım 2022’den bu yana on kişiyi ya da iş gücünün yaklaşık yüzde 12’sini işten çıkardı. Bir Giving Block sözcüsü, işten çıkarmanın sayısını onayladı.

giving block isten cikarma kararini aciklayan son kripto sirketi oldu 2

Konu hakkında açıklama yapan şirket sözcüsü, “Şu anda pek çok fintech ve kripto şirketi gibi, ekibimizi yeniden yapılandırma süreci içindeyiz. Bu sebeple bazı çalışanlarımızı işten çıkarmak gibi zor bir karar almak durumundayız. Çalışanlarımız ve The Giving Block’un gelecekteki başarısı için en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda yaşanabilecek ek işten çıkarmaların önüne geçmek adına ekibimizi düzenledik ve bütçeler konusunda yeniden çalıştık.” dedi.

Son olarak The Giving Block, 2021 yılında 70 milyon dolarlık kripto bağışı gerçekleştirdiğini açıkladı. Şirketin geçen yıl 1 milyar dolarlık kripto bağışı yaptığı planlanıyordu ve şirketin sözcüsü açıklamasında geçen senenin yıllık raporunun kısa bir süre içinde yayımlanacağını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala