bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,974.14 1.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.82 0.68%
bnb
BNB (BNB) $ 600.75 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 141.95 3.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526714 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465764 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148717 2.56%

Gateio, Saldırı Sonrası Twitter Hesabına Erişemediğini Duyurdu

gateio saldiri sonrasi twitter hesabina erisemedigini duyurduADF

Hackerlar, kripto borsası Gate.io’nun resmi Twitter hesabını ele geçirdi ve 1 milyondan fazla kullanıcıyı devam eden sahte bir Tether’a para kaybetme riskiyle karşı karşıya bıraktı. Gateio, son olarak yaptığı açıklamada hackerlar tarafından saldırıya uğradığı için Twitter hesabına erişemediğini duyurdu.

Gateio’nun Twitter Hesabı Saldırıya Uğradı

Kripto para borsası Gateio, hackerlar tarafından saldırıya uğradığı için Twitter hesabına erişemediğini açıkladı. Sosyal medya platformu Twitter, kripto topluluğuna ulaşmak için en etkili ortam olarak hizmet ediyor. Sonuç olarak, dolandırıcılığı teşvik etmek için doğrulanmış hesapların resmi Twitter hesaplarını hackleme eğilimi artıyor.

gateio saldiri sonrasi twitter hesabina erisemedigini duyurduDFD

Bunun yanında Gateio ekibi, gelişmelerin farkında olduklarını ve en kısa sürede problemi çözeceklerini aktardı. Ayrıca Twitter hesabından paylaşılan hiçbir linke tıklanılmamasını istedi.

Bunun yanında Blockchain araştırmacısı Peckshield, kimlik avı web sitesini tespit ettiği ve kullanıcıları özel anahtarları kaybetme riski konusunda uyardığı için devam eden saldırıyı da doğruladı.

FBI’a göre, banka havaleleri, ön ödemeli kartlar ve kripto ATM’leri, dolandırıcılar tarafından kolluk kuvvetleri tarafından izlenmekten kaçınmak için kullanılıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala