bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,293.23 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,132.58 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 602.74 1.12%
solana
Solana (SOL) $ 143.45 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523476 0.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468471 0.49%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149775 0.28%

Gamevil, Blockchain Tabanlı Oyun için Harekete Geçti

gamevil blockchain tabanli oyun icin harekete gecti 1

Mobil oyun şirketi Gamevil, Kore’nin dört büyük kripto borsalarından biri olan Coinone’nun büyük bir bölümünü satın aldı. Bu satın alma ile beraber Gamevil, Coinone CEO’su Cha Myung-hoon’dan sonra Coinone’nin ikinci en büyük hissedarı oldu. Ayrıca Coinone, blockchain tabanlı oyun geliştirmeyi planlıyor.

Güney Kore’deki oyun endüstrisine, bilgisayar oyunlarının başlangıcından bu yana büyük bir ilgi var. Aynı zamanda dünyanın beşinci en büyük oyun endüstrisine sahip olan Güney Kore, 2019 itibariyle küresel oyun pazarının yüzde 6 ‘sını oluşturuyor. Bununla birlikte ülkenin oyun endüstrisi aynı yıl içinde 6,4 milyar ABD doları tutarında ticaret fazlası elde etti.

gamevil blockchain tabanli oyun icin harekete gecti

Gamevil, Blockchain Teknolojisini Oyun Altyapısına Dahil Etmek İstiyor

Coinone ile yapılan satış işlemi sonrasında daha güçlü bağlara sahip olan Gamevil, blockchain teknolojisini oyun altyapısına dahil etmek istiyor. Kripto varlık borsası ile blockchain tabanlı oyunlar ve NFT’ler için aktif olarak çalışacak.

K-içerik tabanlı NFT değişimlerinin geliştirilmesi için aslında Gamevil, Güney Kore’de geliştirilen çeşitli içeriklerle bir NFT değişimi geliştirmeyi amaçlayan şirket içinde halihazırda bir görev gücü işletiyor. Gamevil, blockchain teknolojisini kullanmanın Kore ve dünyanın hızla değişen oyun trendleriyle uyumlu olduğunu düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala