bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,932.13 1.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,314.95 6.34%
bnb
BNB (BNB) $ 599.71 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 143.56 5.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522963 1.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472931 3.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149894 2.88%

FTX’in Eski CEO’su Ödeme Yapabilmek İçin Yeni Bir İş Kurabilir

ftxin eski ceosu odeme yapabilme

Kısa süre önce iflas ederek kripto sektörünü derinden etkilen kripto para borsası FTX ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre; FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, alacaklılarına ödeme yapabilmek için yeni bir girişim başlatmak istiyor.

FTX’in Eski CEO’su Yeni Bir İş Kurmayı Düşünüyor

Kripto borsası FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, borçlu olduğu müşterilere ödeme yapabilmek amacıyla yeni bir girişim başlatmak istiyor.

ftxin eski ceosu odeme yapabilmek icin yeni bir is kurabilirfdfdg

Sam Bankman-Fried’a FTX’e borcunu ödemek için yeni bir iş kurup kurmayacağını sorduğunda, “Bunu yapabilmek için her şeyimi verirdim. Ve yapabilirsem deneyeceğim” yanıtını verdi.

Sam Bankman-Fried ayrıca konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Ben bilerek dolandırıcılık yapmadım, dolandırıcılık yaptığımı düşünmüyorum, bunların hiçbirinin olmasını istemedim. Kesinlikle düşündüğüm kadar yetkin değildim.

Son olarak belirtmek gerekirse Amerika Birleşik Devletleri Meclis Temsilcisi Maxine Waters ile Bankman-Fried arasında günlerce süren gidip gelmelerin ardından, kripto borsası FTX kurucusunun Mali Hizmetler Meclis Komitesi ile 13 Aralık’ta yapılacak duruşmada tanık olduğu resmen onaylandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala