bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,070.17 0.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.29 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 603.51 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 143.67 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528917 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468816 1.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150138 1.47%

FTX US, Dave Uygulamasına 100 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

ftx us dave uygulamasina 100 milyon dolarlik yatirim yapti

Mobil bankacılık uygulaması Dave, platformda kripto para birimi ödemeleri sağlamak için FTX US ile bir ortaklık yaptığını duyurdu. Ayrıca FTX Ventures’tan 100 milyon dolarlık bir yatırım duyurdu.

Dave Uygulaması FTX Ventures’tan Yatırım Aldı

FTX US ve Dave şu anda Dave’in platformuna dijital varlık ödemelerinin nasıl dahil edileceğini araştırıyor. FTX US, herhangi bir kripto teklifi için özel ortak olarak hizmet edecek. FTX ABD Başkanı Brett Harrison, Dave’in bu konuda uygun olduğuna inanarak, dijital varlıkların yaygın bir şekilde benimsenmesine yardımcı olabilecek şirketlerle uyumlu göründüğünü söyledi. 

ftx us dave uygulamasina 100 milyon dolarlik yatirim yapti 2

Brett Harrison konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Vizyonumuzu paylaşan, benzersiz ve yıkıcı iş modellerine sahip olan ve dijital varlıkların yaygın bir şekilde benimsenmesine yardımcı olabilecek şirketlerle tutarlı bir şekilde uyum sağlamaya çalışıyoruz.

Dave’in CEO’su Jason Wilk de teknoloji hakkındaki görüşlerini dile getirdi:

Blockchain teknolojisinin dünya genelinde finansal oyun alanını düzleştirme potansiyeline sahip olduğuna inanıyoruz. FTX US gibi birinci sınıf bir liderle iş birliği yaparak dijital varlık arenasına girme, yeni büyüme fırsatlarını keşfetme ve üye deneyimini geliştirme konumundayız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala