bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,132.92 2.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,124.45 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 595.01 2.74%
solana
Solana (SOL) $ 136.57 5.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519736 1.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460167 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146747 2.84%

FTX Tarafından Satın Alınan Liquid, Alım Satım İşlemlerini Durdurdu

ftx tarafindan satin alinan liquid alim satim islemlerini durdurdu

Kripto para borsası FTX’in ani iflası, sahibi olduğu şirketleri de olumsuz etkiledi. FTX’in satın aldığı kripto para borsası Liquid cephesinden yeni bir açıklama geldi.

Liquid, Alım Satım İşlemini Durdurdu

Kripto para borsası Liquid, platformda kripto para ve fiat para birimi çekim işlemlerini askıya aldığını kısa bir süre önce açıklamıştı. Liquid tarafından yapılan açıklamada, platformda alım-satım işlemlerinin hepsinin durdurulduğu belirtildi.

Liquid tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada, “FTX Trading adına hareket eden S&C (hukuk firması Sullivan & Cromwell) tarafından, Delaware Mahkemelerinde Bölüm 11 sürecinin işleyişi nedeniyle borsamızdaki tüm ticaret biçimlerini durdurma talimatı aldık.” denildi.

ftx tarafindan satin alinan liquid alim satim islemlerini durdurdu 2

15 Kasım tarihinde şirket, FTX’in Bölüm 11 iflas koruması başvurusuna uymak için fiat para birimi ve kripto para birimi çekme işlemlerini askıya aldığını açıklamıştı. FTX Trading, Mart 2022’de Liquid Group’u ve faaliyet gösteren tüm yan kuruluşlarını satın aldığını açıkladı. FTX satın alma açıklamasında, satın alma fiyatını paylaşmadı. Başarısız bir kripto para borsası olan FTX, bir hack saldırısında 90 milyon dolar kaybetmesinden sonra Liquid’e daha önceden 120 milyon dolarlık bir kredi teklifinde bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala