bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,956.33 0.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,915.05 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 592.87 1.09%
solana
Solana (SOL) $ 145.98 0.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505979 0.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439829 1.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143491 0.29%

FTX, C Serisi Turda 400 Milyon Dolar Yatırım Aldı

ftx c serisi turda 400 milyon dolar yatirim aldi

Kripto para borsası FTX, C Serisi finansman turunda 400 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı. Bu yatırım ile beraber kripto para borsası şirketin değerlemesini 25 milyar dolardan, 32 milyar dolara yükseltti.

FTX Aldığı Yatırımlarını Kullanıcı Tabanını Büyütmek için Kullanacak

Kripto para borsası FTX‘in CEO’su Sam Bankman-Fried yaptığı açıklamada, C Serisi finansman turunda elde ettiği sermayeyi daha fazla ülkeye girmek ve kullanıcı tabanını büyütmek için kullanacağını söyledi.

ftx c serisi turda 400 milyon dolar yatirim aldi 2
FTX CEO’su Sam Bankman-Fried

Bankman-Fried ayrıca açıklamalarına şöyle devam etti:

FTX, dijital varlıklara güvenli ve uyumlu bir şekilde erişimi kolaylaştırmak için düzenleyicilerle etkileşime devam etmeye çalışacak. Misyonumuza ulaşmak ve 2022 ve sonrasında muazzam büyümemizi sürdürmek için yatırımcılarımızla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

C Serisi finansman turuna; Temasek, Paradigm, Ontario Teachers’ Pension Plan Board, NEA, IVP, SoftBank Vision Fund 2, Lightspeed Venture Partners, Steadview Capital, Tiger Global ve Insight Partners gibi güçlü yatırımcılar katıldı.

Şirket ayrıca C Serisi turunda yer alan tüm yatırımcıların, FTX.US A serisi finansman turuna da katıldığını açıkladı. Hatırlatmak gerekirse FTX borsasının Amerika Birleşik Devletleri ayağı olan FTX US, A Serisi finansman turunda 400 milyon dolar yatırım almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala