bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,750.08 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.17 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 598.28 2.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.34 4.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524011 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462065 2.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147314 3.09%

FTX, ABD Genel Merkezini Chicago’dan Miami’ye Taşıyor

ftx abd genel merkezini chicagodan miamiye tasiyora

Son günlerde mevcut piyasa koşulları nedeniyle kripto şirketlerinin CEO’ları görevlerinden istifa ediyor. Son çıkan haberlere göre; kripto para borsası FTX, ABD’deki genel merkezini Chicago’dan Miami’ye taşıyacağını açıkladı.

FTX, ABD Genel Merkezini Miami’ye Taşıyor

Çıkan haberlere göre; Bahamalar merkezli kripto para borsası FTX, Chicago’daki genel merkezinin açılışından dört ay sonra ABD merkezini Miami’ye taşıyacağını açıkladı. Chicago Belediye Başkanı Lori Lightfoot, FTX’in ABD genel merkezinin açılışına katılmıştı. Gelişmeyi, FTX CEO’su Sam Bankman-Fried Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

ftx abd genel merkezini chicagodan miamiye tasiyoraq

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, dünyanın her yerinde ofisler kurmanın şirketin çeşitli işletmeleri için lisans alma misyonunun anahtarı olduğunu söyledi.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Açıkçası, bizim için pazar yerlerimiz için açık lisansa sahip olmak, bunun açık ara en büyük parçası, odaklandığımız şey bu

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kripto şirketlerini ve yetenekleri çekmeyi yönetimi için kilit bir öncelik haline getirerek, buradaki nispeten gevşek düzenlemeleri ve daha düşük vergi yükünü de vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala