bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,151.38 2.73%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,960.33 2.58%
bnb
BNB (BNB) $ 587.74 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 141.35 5.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517196 2.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454679 2.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142724 5.97%

FCA, Kayıtsız Kripto ATM’lerinde Baskıya Devam Ediyor

ingilterenin fcasi dijital varliklar departmanina atama yapti

Birleşik Krallık Mali Davranış Otoritesi veya FCA, ülke genelinde yasa dışı olarak işletilen kripto ATM’leri barındırdığından şüphelenilen sitelerin denetlendiğini duyurdu. FCA, kayıtsız kripto para birimi ATM’leri işlettiğinden şüphelenilen tesislere baskın yapmak için Exeter, Nottingham ve Sheffield şehirlerindeki yerel makamlarla koordineli çalıştığını söyledi.

FCA, Kayıtsız Kripto ATM Konusunda Harekete Geçiyor

İngiltere’nin mali düzenleyicisi Finansal Yürütme Otoritesi (FCA), yasa dışı kripto ATM’lerine yönelik baskısını sürdürüyor. FCA icra ve piyasa gözetimi icra direktörü Therese Chambers, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama:

Geçtiğimiz birkaç ay içinde aldığımız önlemler ve daha geniş çaplı çalışmalar, yasa dışı faaliyetleri durdurmak için harekete geçeceğimizi gösteriyor.

FCA yetkilileri, denetimleri yürütürken Birleşik Krallık’ın 2017 tarihli Kara Para Aklama Düzenlemeleri kapsamındaki yetkilerini gösterdi. Mali gözlemciye göre, toplanan kanıtları gözden geçirmeyi ve gerektiğinde daha fazla önlem almayı düşünmeyi planladı. FCA, incelemesinden elde edilen kanıtları gözden geçirdiğini söyledi.Aancak varsa başka hangi önlemlerin alınabileceğini belirtmedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala