bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,290.23 0.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.41 0.21%
bnb
BNB (BNB) $ 610.77 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 143.63 2.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530385 0.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47712 0.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15092 0.30%

FBI’dan Sahte Kripto İş İlanları Konusunda Uyarı

fbi defi saldirilarina karsi kullanicilari uyardi

Kripto para sektörü bir alanda kendisini göstermeye başlamasının ardından bu alandaki iş ilanları da artış göstermeye başladı. Bu artış beraberinde sahtekarlıklarında önünü açıyor diyebiliriz. FBI da bu yüzden sahte kripto iş ilanları konusunda uyarıda bulundu.

FBI Sahte Kripto İş İlanları Konusunda Uyarıda Yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Federal Soruşturma Bürosu (FBI), vatandaşları son zamanlarda dolaşımda olan yeni bir dolandırıcılık kripto işi ilanı hakkında uyardı. FBI, ABD vatandaşlarının ve yurtdışında yaşayan veya seyahat eden kişilerin işçi kaçakçılığıyla bağlantılı sahte iş ilanlarından haberdar olmaları gerektiğini belirten bir uyarı yayınladı.

fbidan sahte kripto is ilanlari hakkinda uyariRTG

Söz konudu uyarı, kurbanların öncelikle Asya’da hedef alındığını ve onlara teknik destek, çağrı merkezi müşteri hizmetleri ve güzellik salonu teknisyenleri dahil olmak üzere çok çeşitli fırsatlar sunulduğunu söyleyerek devam ediyor. FBI, son yıllarda kripto para dolandırıcılığı ve kriptoyla ilgili olayları içeren çok sayıda davaya karıştı.

FBI konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

FBI mağdurların istekleri dışında alıkonulduğu, sindirildiği ve uluslararası kripto para birimi yatırım dolandırıcılığı planları yapmaya zorlandığı Güneydoğu Asya merkezli dolandırıcılık yerleşkelerinde işgücü kaçakçılığıyla bağlantılı yanlış iş ilanları konusunda uyarıda bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala