bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin, Mila Kunis’in NFT Destekli Animasyon Serisinde Yer Alacak

ethereum kurucusu vitalik buterin mila kunisin nft destekli animasyon serisinde yer alacak

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, Mila Kunis’in NFT destekli animasyon serisinde Catsington adlı bir kediyi seslendirecek. 

Kripto para dünyasının önde gelen isimlerinden Buterin, ünlü oyuncu Mila Kunis’in yapımcılığını üstlendiği NFT destekli animasyon serisi Stoner Cats’in kadrosuna dahil oldu. Kadroda Jane Fonda, Chris Rock ve Ashton Kutcher gibi birçok yıldız isim bulunuyor. 

İzleyicilerin beş dakikalık ilk bölümü izleyebilmeleri ve diğer Stoner Cats bölümlerini açabilmeleri için seriden rastgele seçilen bir karakterin dijital çizimi olan bir NFT satın almaları gerekiyor. NFT’ler ise 0.35 ETH’ye satılacak. 

Libra projesini birlikte yarattıktan sonra Eylül 2020’de Facebook’tan ayrılan ve şimdi Stoner Cats ekibinin bir üyesi olan Morgan Beller Vitalik’e uygun olması için karakter üzerinde bir takım değişiklikler yapıldığını söylüyor:

“Vitalik küfürden hoşlanmıyor ve karakteri de birkaç kez küfür ediyordu, bu yüzden bunun değiştirilip değiştirilemeyeceğini sordu ve hemen uyum sağlandı.”

Geçtiğimiz günlerde Buterin, Kunis ve Kutcher’ın blokzinciri ve kripto paraları anlatan bir videosu sosyal medyada epey ilgi görmüş ve topluluğun dikkatini çekmişti. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala