bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,010.88 2.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,033.58 1.92%
bnb
BNB (BNB) $ 595.97 1.10%
solana
Solana (SOL) $ 152.82 7.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520328 0.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462455 2.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151559 5.53%

Ethereum Kurucu Ortağı, Kripto Çöküşü Hakkında Yatırımcıları Uyardı

ethereum kurucu ortagi kripto cokusu hakkinda yatirimcilari uyardi

Son günlerde kripto para piyasasında yaşanan düşüşle birlikte birçok isim konuyla ilgili görüşlerde bulunmaya başladı. Bu kez Ethereum‘un kurucu ortağı Gavin Wood, piyasadaki düşüşle ilgili düşüncelerini paylaştı.  

Ethereum Kurucu Ortağı Wood: Yatırımcılar Dikkatli Olmalı

İsviçre Davos’ta düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu’nda Reuters‘e konuşan Ethereum’un kurucu ortağı Gavin Wood, piyasa düşüşüyle ilgili görüşlerini dile getirdi.

Kripto para piyasasındaki 800 milyar doları aşan düşüşle ilgili yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyaran Wood, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

İnsanların kripto para ekosistemine dahil olduklarında buradaki para birimlerine daha fazla dikkat etmelerini bekliyorum.

ethereum kurucu ortagi kripto cokusu hakkinda yatirimcilari uyardi

Aynı zamanda Blockchain ağı Polkadot’un tasarımcısı olan Gavin Wood, Polkadot ile Amerikalı milyarder Frank McCourt’un Project Liberty arasındaki ortaklık hakkında şunları söyledi:

Yeni ortaklıkla web üzerindeki kontrolü merkezden uzaklaştırmayı ve kullanıcılara verileri üzerinde daha fazla kontrol sağlamayı amaçlıyoruz.

Bir röportajında “İnternetin gerçek bir yasallık kavramı yoktur, çünkü yasallık egemen uluslar tarafından belirlenen bir şeydir.” sözlerini sarf eden Wood, teknolojinin insanları hata yapmaktan alıkoymadığını, ancak satın aldıkları ürünle ilgili bilgi almak isteyenlere yardımcı olduğunu ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala