bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

En Çok Oynanan Blockchain Oyunları

en cok oynanan blockchain oyunlarisdff

Blockchain teknolojisinin hızlı bir şekilde gelişme kaydetmesi ile beraber bu alandaki oyunlar da ilgi görmeye başladı diyebiliriz. Biz de sizler için derledik.

Blockchain odaklı veri ve analiz şirketi DappRadar’ın raporuna göre; Ayı piyasası sırasında gerçek kazananlar, ilk çeyrekten bu yana yüzde 10’a yakın büyüyen Blockchain tabanlı oyunlar oldu. Piyasadaki yatırım miktarı sabit kalırken, Blockchain’deki aktif kullanıcıların sayısı geçen yıla göre yüzde 62 arttı. Ancak, yıl itibariyle yüzde 12 oranında geriledi.

en cok oynanan blockchain oyunlaria

1. Plant VS Undead

Plant vs Undead, oldukça çok yönlü bir oyundur ve çiftlik modu, sizi hafif enerji kazanma fırsatıyla meşgul tutar ve bu da PVU tokenlarına yol açar. Oyun içi Plant vs Undead varlıklarınızı NFT’ler biçiminde kontrol ettiğinizde, oyunu oynayarak para kazanmanın bir yolu var. Bu, oyuncuların çiftliklerini yönetebilecekleri ve Işık Enerjisi (LE) olarak bilinen oyun içi para birimini üretebilecekleri bir oyundur.

en cok oynanan blockchain oyunlariad

2. Gods Unchained

Gods Unchained, Immutable X olarak bilinen Ethereum Layer-2 ölçekleme çözümünün  arkasındaki aynı ekip tarafından oluşturulan bir oyundur. Bu, oyunun Ethereum üzerinde çalıştığı ve Immutable X kullandığı anlamına gelir; merkezi olmayan uygulamaların (dApp’ler) eşler arası ticaret yapabileceği ve saniyede 9.000’e kadar işlemin işlenebileceği 

en cok oynanan blockchain oyunlarisdcs

3. Axie Infinity

Axie Infinity, 8 Ağustos 2021’de 1 milyar ABD dolarına ulaşan ilk Ethereum tabanlı NFT oyunuydu. Oyunun bir milyondan fazla aktif kullanıcısı var. Bu, Sky Mavis olarak bilinen Vietnamlı bir şirket tarafından yaratılan, şu anda en popüler misilsiz token (NFT) oyunudur. Tüm blok zincirlerinde en yüksek gelirli oyunlardan biridir.

Axie Infinity, esasen Axies adlı bir yaratık ekibi oluşturabileceğiniz ve bunları Arena modunda oyuncularla savaşmak veya Macera modunda düşmanlarla savaşmak için kullanabileceğiniz Pokemon’dan ilham alan bir oyundur.

en cok oynanan blockchain oyunlariadd

4. Gala Games: Town Stars

Gala Games , çok çeşitli kripto oyunları kategorilerine sahip, blok zinciriyle çalışan bir oyun platformudur. GALA, oyuncuların ekosistemlerdeki oyun içi işlemleri için bir ödül ve yardımcı program olarak sunulur. 

Bir Gala Games’in NFT pazarında, aynı zamanda oyun içi öğeler de nadirliklerine bağlı olarak belirli bir fiyattan çok sayıda kripto para birimi tarafından satılabilir ve toplanabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala