bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

Emirates Hava Yolları NFT Projesi Başlatıyor

Emirates Hava Yollari NFT Projesi Başlatiyor

Gün geçmiyorki bir şirket daha NFT projesini duyurması. Son olarak dünyanın en büyük hava yolu şirketlerinden birisi olan Emirates Airlines da ilk NFT projeleri için tarih verdi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük hava yolu şirketi olan ve dünyanın pek çok yerine seferler düzenleyen Emirates, müşteri etkileşimini arttırabilmek ve gelirlerini yükseltmek için NFT projesi başlatıyor. 

Emirates Hava Yolları NFT Projesi Başlatıyor

Emirates tarafından yapılan açıklamaya göre ilk NFT projesi önümüzdeki birkaç ay içerisinde başlayacak. Hava yolu şirketi ayrıca Dubai’de gerçekleşen Expo 2020 etkinliğindeki yerini metaverse, NFT ve Web3 projeleri için kullanacağını belirtti. Şirket açıklamasında “Expo 2020 Dubai’de bulunan Emirates bölümü, şirketin metaverse ve NFT projelerinin geliştirilmesi başta olmak üzere bir yenilik merkezi olacak.” dedi.

Emirates Airlines’ın Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı olan Ahmed Al Maktoum konu hakkında yaptığı açıklamada, başta Dubai ve Abu Dabi olmak üzere ülkedeki dijital ekonomik gelişmelerin devlet organları düzenlemeleri ve politikalarıyla desteklendiğini belirtti. Şirket ayrıca gelecekte blockchain temelli projeleri ve yeni projelere öncülük etmek için küresel alanda çalışmalar yürütmeyi planlıyor. Son olarak geçtiğimiz hafta Birleşik Arap Emirlikleri’nde güvenlik görevlilerinin eğitimine yardımcı olunması için metaverse kullanılmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala