bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

Elon Musk’ın Twitter’ı Satın Alma Anlaşması Tehlikede!

elon muskin twitteri satin almasi tehlikede

Tesla CEO’su Elon Musk, bir süredir aktif olarak kullandığı Twitter’ı satın alması ile birlikte bu konu hakkında birçok önemli gelişme yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Washington Post‘un haberine göre; Elon Musk‘ın sosyal medya devini satın almak için yaptığı 44 milyar dolarlık anlaşmanın tehlikede olduğu belirtildi.

Elon Musk’ın 44 Milyar Dolarlık Twitter Anlaşmasının Tehlikede Olduğu Bildirildi

Washington Post, konuya aşina olan üç isimsiz kişiye atıfta bulunarak söz konusu anlaşmanın “ciddi tehlikede” olduğunu bildirdi. Konu ile ilgili olarak yayımlanan raporda, Tesla CEO’su Elon Musk‘ın ekibinin Twitter’daki sahte ve spam hesapların sayısıyla ilgili verileri doğrulayamayacağını düşündüğü ve satın almanın finansmanıyla ilgili bazı görüşmeleri durdurduğu belirtildi. 

elon muskin twitteri satin alma anlasmasi tehlikedesd

Konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yapıldı:

Twitter, birleşme anlaşmasının şartlarına uygun olarak işlemi tamamlamak için Elon Musk ile iş birliği içinde bilgi paylaşmaya devam etti ve etmeye devam edecek. Bu anlaşmanın tüm hissedarların çıkarına olduğuna inanıyoruz.

Hatırlatmak gerekirse Katar Ekonomik Forumu sırasında Musk, Twitter satın alımının sosyal ağdaki sahte kullanıcı sayısıyla ilgili noktalara değinmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala