bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,825.10 0.56%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.15 0.29%
bnb
BNB (BNB) $ 586.57 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 146.35 0.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529622 1.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458086 2.82%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161434 2.25%

Elon Musk İlk Twitter Toplantısında Kripto Planlarına Değindi

elon musk ilk twitter toplantisinda kripto planlarina degindi

SpaceX ve Tesla’nın sahibi olan Elon Musk’ın kısa bir süre önce Twitter toplantısını gerçekleştireceğini aktarmıştık. Binance CEO’su tarafından da Twitter satın alımı desteklenen Elon Musk, ilk Twitter toplantısını gerçekleştirdi ve toplantıda kripto planlarına değindi.

Elon Musk Twitter’a Kripto Ödemelerini Getirebilir

Aktardığımız üzere Dogecoin (DOGE) hakkındaki açıklamaları nedeniyle Elon Musk ve şirketleri olan SpaceX ve Tesla dava edilmişti. Twitter’ı satın alma planı konusunda kararlı olan Elon Musk, bugün ilk Twitter toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantı esnasında Elon Musk, kripto para ödemelerinin Twitter’a eklenebilecek bir özellik olduğunu belirtti. Elon Musk toplantıda, “para göndermenin kolay olması için ödemeleri Twitter’a entegre etmenin mantıklı olacağını” ve bu planın “kripto para birimlerini ve geleneksel ödeme yöntemlerini de” içerebileceğini belirtti.

elon musk ilk twitter toplantisinda kripto planlarina degindi 2

Sosyal medya platformu Twitter, 2021 yılında kurucusu ve eski CEO’su Jack Dorsey zamanında Bitcoin (BTC) ile bağış desteğini getirmiş olsa da Elon Musk’ın Twitter’daki kripto vizyonu daha geniş görünüyor. Musk, Twitter’ı kullanıcıların Twitter’sız bir yaşamın mümkün olmayacağı kadar çekici hale getirmek için Twitter’ın sunduğu hizmetlerin faydasının en üst düzeye çıkartmayı amaçladığını dile getirdi.

Twitter’ın faydalarını en üst seviyeye çıkartma planı hakkında Musk ödemeler, haber ve eğlencenin yanında üç kritik alandan birisi olarak nitelendirdi. Musk ayrıca “bu noktada paranın temelde dijital olduğunu ve bunun bir süredir böyle olduğunu” belirterek, ödeme şirketi PayPal ile ilgili bazı karşılaştırmalar yaptı. Elon Musk ayrıca, kripto para ödemelerinin dışında, Twitter’daki kripto para dolandırıcılıklarını da ortadan kaldırmayı hedeflediğini belirtti. Son olarak Elon Musk daha önce açıkladığı Twitter’ın anti – bot algoritmalarının herkesin incelemesine açık hale getirmeyi amaçladığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala