bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,298.23 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,095.44 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 560.43 2.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.80 2.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506149 0.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471852 3.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153348 1.18%

Binance CEO’su Elon Musk’ın Twitter Teklifini Destekliyor

binance ceosu elon muskin twitter teklifini destekliyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, sosyal medya platformu Twitter’ın satın alınma girişimi hakkında açıklama yaptı. Zhao, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma planlarına olan desteğini yineledi.

Changpeng Zhao, Twitter’ı Elon Musk’ın Satın Almasını İstiyor

Kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Binance’in mevcut finansal durumuna da değinerek, borsanın ayı piyasasına fazlasıyla hazır olduğunu belirtti. Bloomberg ile bir röportaj gerçekleştiren CZ, Twitter’ın satın alımı konusunda da açıklama yaptı. Zhao, Twitter’ın satın almaya yanaşmaması durumunda “hayal kırıklığına uğrayacağını” dile getirdi. CZ ayrıca Elon Musk’ı Twitter’ı satın alma konusunda fazlasıyla desteklemeye hazır olduğunu şu sözleriyle dile getirdi:

Elon Musk bir lider ve bir takip ediyoruz. Eğer Twitter, Elon Musk’ın satın alma teklifini kabul ederse biz de destek verme konusunda kararlıyız. Eğer ki Twitter anlaşmayı Elon Musk ile gerçekleştirmezse biz de desteğimizi geri çekeriz.

binance ceosu elon muskin twitter teklifini destekliyor 2

Mayıs ayında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan bir dosyalama, Binance’in Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma teklifini desteklemek için 500 milyon dolar daha ortaya koyduğunu ortaya çıkartmıştı. İkinci olarak Nisan 2022’de Twitter’ın özelleştirilmesi için 43 milyar dolarlık bir devralma teklifinde bulundu. Musk bu teklifinde Twitter’o bir serbest konuşma cenneti haline getirmeyi planladığını açıklamıştı. Son olarak CZ, Binance’in ekonomik olarak iyi durumda olduğunu ve kısa süre önce açıkladığı gibi işe alımlara ve yatırımlara devam edeceklerini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala