bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,915.12 1.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.97 1.13%
bnb
BNB (BNB) $ 601.70 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 142.28 4.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528618 0.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466369 2.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149221 2.99%

Elon Musk, Dogecoin (DOGE) Desteğini Sürdürüyor

elon musk dogecoin doge destegini surduruyoras

Tesla CEO’su Elon Musk, son dönemde her ne kadar Twitter’ı satın almak istemesi ile gündemde olsa da genel olarak yaptığı paylaşımla ile de adından sıkça söz ettiriyor. Özellikle Dogecoin hayranlığı ile bilinen Musk, yaptığı paylaşımlar ile kripto para birimini fiyat hareketlerini de etkiliyor.

Elon Musk, Dogecoin Desteğini Yineledi

Tesla CEO’su Elon Musk, meme kripto para birimi Dogecoin (DOGE) ile ilgili açıklamalarda bulundu. Musk, kripto para birimleriyle ilgili bir soruya yanıt olarak, “Açıkçası, esas olarak Doge’u destekliyorum” dedi.

elon musk dogecoin doge destegini surduruyor

Elektirikli araç üreticisi Tesla, Ocak ayında ödeme yöntemi olarak Dogecoin’i kabul etmeye başlamıştı. Ayrıca Musk tarafından yönetilen uzay aracı üreticisi SpaceX de Mayıs ayında DOGE kabul etmeye başlamıştı. Göründüğü üzere Elon Musk birçok alanda Dogecoin‘i destekliyor.

Musk, Dogecoin’e olan ilgisini diğer tüm büyük kripto para birimlerinden daha düşük performans göstererek, zirveden yüzde 90’dan fazla düşmesine rağmen sürdürüyor. Haziran ayında milyarder, tokeni bir piramit şeması olarak tanıttığı için bir dava ile karşı karşıya kaldıktan daha fazla Dogecoin satın aldığını paylaştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala