bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,293.23 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,132.58 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 602.74 1.12%
solana
Solana (SOL) $ 143.45 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523476 0.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468471 0.49%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149775 0.28%

Dubai Merkezli Lüks Otel, Shiba Inu ile Ödeme Kabul Edecek

dubai merkezli luks otel shiba inu ile odeme kabul edecekth

Kripto para birimleri hızlı bir şekilde benimsenmeye devam ediyor. Birçok farklı alandan şirket, kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak kullanmaya başladı. Son olarak Dubai merkezli lüks otel W Hotels, popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) kabul ettiğini açıkladı.

Dubai Merkezli Lüks Otelden Shiba Inu Hamlesi

Dubai’de bulunan 5 yıldızlı lüks bir otel olan W Hotels, müşterilerine kripto hizmeti sunmak için kısa süre önce Travala ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık sayesinde, W Hotels müşterileri Shiba Inu dahil 80’den fazla kripto para birimini kullanarak ödeme yapabilecek.

Travala.com, Shiba Inu’nun ilk kullanıcıları arasında yer alıyor ve 7 Aralık 2021’de en popüler köpek temalı kripto para birimine destek ekledi. O zamandan beri Travala.com, dünya çapında 3 milyondan fazla alanda seyahat rezervasyonu yapılabilmesi için SHIB ödemelerini destekledi.

Bunun yanında Travala.com, Dubai’de Shiba Inu’nun ana akım bir ödeme yöntemi haline gelmesine yardımcı oluyor. Travala.com, en lüks otellerde kalmak, en iyi restoranlardan bazılarında yemek yemek ve Dubai’deki en çılgın aktivitelerin keyfini çıkarmak gibi sayısız hizmet için rezervasyon yaptırmak için SHIB ödemelerini kabul ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala