bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,686.53 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,893.64 1.73%
bnb
BNB (BNB) $ 566.25 4.40%
solana
Solana (SOL) $ 142.86 3.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500243 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.427255 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145111 2.19%

Doğtaş, Metaverse’de Mağaza Açmaya Hazırlanıyor

dogtas metaversede magaza acmaya hazirlaniyor 2

Dünyanın ve Türkiye’nin metaverse‘e olan ilgisi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Özellikle birçok şirket ve kurum metaverse’de yer almak ve hizmet sunmak için girişimlere başladı. Bu kez metaverse dünyasına adım atmaya hazırlanan isim mobilya şirketi Doğtaş oldu.

Doğtaş Metaverse Dünyasına Adım Atıyor

Bilindiği üzere metaverse kavramı gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Gelişen teknoloji ile beraber birçok kurum ve şirket bu alanda kendisine yer bulmaya çalışıyor. Çoğu büyük marka da bu alandaki yerini almaya başladı. Hemen hemen her alandan ilgi gören metaverse dünyası bu kez mobilya şirketi Doğtaş‘ın dikkatini çekti.

dogtas metaversede magaza acmaya hazirlaniyor

Doğtaş, mobilya ve aksesuarlarını metaverse dünyasında da müşterileri buluşturmak için hazırlıklara başladı. Son dönemde özellikle teknoloji gündeminin en önemli konularından biri haline gelen metaverse, Doğtaş’ın yeni odak noktası oldu. 

Doğtaş, yaptığı bir açıklama ile metaverse’de mağaza açmak için çalışmalara başladığını duyurdu. Konuyla ilgili olarak Doğtaş Genel Müdür Yardımcısı Erim Tamer, şu şekilde açıklama yaptı:

Doğtaş’ın metaverse mağazası için geri sayımdayız. Arsamızı aldık, mağazamızı kurduk, ürünlerimizi yerleştirme aşamasındayız.

Son olarak hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz hafta Turkcell de teknolojik gelişmeler kapsamında metaverse dünyasındaki ilk mağazasını hizmete açılmayı planladığını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala