bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,780.36 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,164.33 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 616.41 2.45%
solana
Solana (SOL) $ 148.15 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529544 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473554 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152475 0.97%

Dev Kripto Para Borsası Huobi, Mastercard ile Ödemeleri Kolaylaştırıyor

Dev Kripto Para Borsasi Huobi Mastercard ile Odemeleri Kolaylastiriyor 1

Seyşeller merkezli bir kripto para borsası olan Huobi, Visa ve Mastercard ile kripto para birimi için ödeme yapmayı kolaylaştırıyor. Salı günü bir basın bülteninde duyurulan müşteriler artık kredi veya banka kartlarını üçüncü taraf bir ödeme portalına yönlendirilmeden doğrudan değişim platformunda alışveriş yapmak için kullanabilecekler.

Şirket, hizmetin Cebelitarık’ta düzenlenen Huobi Global’in bir blok zinciri yan kuruluşu olan Huobi Technology tarafından sağlandığını söyledi. Önceden, platformun kullanıcıları Mastercard ve Visa kartlarını kullanarak alışveriş yapabiliyordu, ancak “müşterinizi tanıyın” doğrulama işlemlerinin bir sonucu olarak ayrı bir arayüzden geçmek zorundaydı.

Huobi Group Global Business başkan yardımcısı Ciara Sun, yaptığı açıklamada, “Kullanıcı işlemlerindeki fazladan bir adımı kaldırarak, sorunsuz bir deneyim yaratıyoruz” dedi. Çoğu Avrupa ülkesindeki ve Avustralya’daki Visa kart sahipleri artık büyük kripto para birimlerinin çoğunu satın almak için entegre ödeme hizmetini kullanabilir. İngiltere, Cebelitarık, Fransa, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda ve Avustralya’daki Mastercard kart sahipleri için de uygun olacak.

Ekim ayının başlarında, borsa Banxa ile işbirliği yaparak Birleşik Krallık’ta Daha Hızlı Ödemeler, AB’de Tek Euro Ödeme Alanı ( SEPA ) planı ve Avustralyalı kullanıcılar için ödeme platformu  POLi aracılığıyla fiat mevduatlarını mümkün kıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala