bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,971.87 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.88 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 590.42 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 5.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517407 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455577 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.75%

DBS Bank, DeFi Protokollerini Test Ediyor

dbs bank defi protokollerini test ediyorer

Güneydoğu Asya’daki en büyük borç veren Singapur merkezli DBS Bank, halka açık bir Blockchain‘ine izin verilen merkezi olmayan finans (DeFi) likidite havuzlarını kullanarak döviz ve devlet tahvili alım satımını test eden ilk bankalardan biri olduğunu söyledi.

DBS Bank, DeFi Protokollerini Gözden Geçiriyor

DBS Bank, Singapur merkez bankası tarafından desteklenen bir proje için merkezi olmayan finansman (DeFi) uyguluyor. DBS, 2 Kasım’da yaptığı duyuruda, izinli veya özel DeFi likidite havuzlarını kullanarak döviz (FX) ve devlet tahvillerinin alım satım testine başladığını duyurdu.

dbs bank defi protokollerini test ediyoradd

Singapur merkez bankası ile finans sektörü arasındaki bir girişim olan Project Guardian, finansal istikrar ve bütünlüğe yönelik riskleri yönetirken varlık tokenizasyonu ve DeFi’deki uygulamaların fizibilitesini araştırmayı amaçlıyor.

Son olarak DBS’nin strateji başkanı Han Kwee Juan, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Akıllı sözleşmeler, özellikle tüm anonim cüzdanların Müşterinizi Tanıyın süreçleri gibi güven çapaları tarafından doğrulandığı izin verilen bir pazarda yer alıyorsa, yürütmenin son derece güvenilir bir şekilde nasıl gerçekleştirilebileceğini yeniden şekillendirecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala