bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,971.87 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.88 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 590.42 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 5.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517407 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455577 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.75%

Cynthia Lummis: Parasal Sistem Çöktüğünde, Bitcoin’e (BTC) İhtiyacımız Olacak

cynthia lummis parasal sistem coktugunde bitcoine btc ihtiyacimiz olacak

Wyoming’den seçilen ABD’li Senatör Cynthia Lummis, mevcut parasal sistem çöktüğünde hükümetlerin Bitcoin’e ihtiyaç duyacağını söylüyor. Lummis, Peter McCormack’in “What Bitcoin Did” podcastinde şunları söyledi:

“İşlerin çökmeye başladığı bir noktaya ulaşırsak, her fiat para birimi için kara kuğu (öngörülemeyen bir olay/durum) olayı vuku bulacak. Bu noktada her hükümet bir desteğe ihtiyaç duyacak. Bu destek ise Bitcoin olacak.”

Senatörün seçildiği Wyoming eyaleti kripto para düzenlemeleri konusunda oldukça ileride:

“ABD Senatosundaki zamanımı gerçekten Bitcoin’i tanıtmak için kullanmak istiyorum.”

Senatör ayrıca, ABD’nin ulusal borcundan endişe duyduğunu ve ABD’nin bu borcu kapatabilmesini sağlayacak bir strateji bilmediğini söylüyor:

“Amerika Birleşik Devletleri’nin borcunu kapatabilecek herhangi bir strateji veya plan bilmiyorum… 2009 Ocak ayında Kongre’ye girdiğimde, 9 trilyon dolardan 10 trilyon dolara inmişti.”

Lumnis Bitcoin’in, ABD’nin mevcut para basma politikasına devam etmesi durumunda son derece önemli bir rol üstleneceğine inanıyor. Ona göre, eğer ABD bu yolda başarısız olursa, alternatif bir yola ihtiyaç duyacak. Senatör bu yolun ise Bitcoin olduğunu düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala