bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,840.10 1.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,139.65 0.46%
bnb
BNB (BNB) $ 602.56 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 143.29 2.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527014 0.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466118 1.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149362 1.68%

CryptoCom Rezerv Kanıtı Sunmak için Harekete Geçti

CryptoCom Rezerv Kaniti Sunmak icin Harekete Gecti

Kripto para sektörünün ana odak noktası hâline gelen FTX, birçok kurum ve kuruluşun harekete geçmesine neden oldu. Birçok borsa FTX ile etkileşimlerinin olmadığını açıklarken, Crypto.com’un CEO’su Kris Marszalek, yakın zamanda kullanıcılarına bir rezerv kanıtı sunacaklarını açıkladı.

CryptoCom Rezerv Kanıtı Sunmak için Hazırlık Yapıyor

FTX’in Binance ile arasında olan çekişme sonrası panik ile varlıklarına çeken kullanıcılar oldukça kötü bir sonuç ile karşılaştılar: para çekim işlemleri sınırlandırılmıştı. Bunun üzerine bir çığ etkisi gibi büyüyen FTX krizi, kullanıcılar paralarını çekmek istediklerinde borsanın yeterli likiditeye sahip olmadığının ortaya çıkmasını sağladı. FTX müşteri fonlarını izinsiz bir şekilde kullanmıştı. Bunun üzerine varlık rezervi için kanıt sunan borsaların sayısında hızlı bir artış oldu. Yakın zamanda rezerv kanıtı sunan Binance’e son olarak Crypto.com da katıldı. Borsanın CEO’su Kris Marszalek, borsanın bazı soğuk cüzdan adreslerini paylaştı ve takibi şeffaf bir hâle getirdi.

Bununla birlikte yakın zamanda bir rezerv kanıtı sunacağını belirten Marszalek, Twitter üzerinden önümüzdeki birkaç hafta içerisinde bu denetimi paylaşacağını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala