bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,294.76 0.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,032.74 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 577.43 0.34%
solana
Solana (SOL) $ 167.10 3.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521727 0.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.485753 7.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151991 1.41%

Connext Labs, 7.5 Milyon Dolar Yatırım Aldı

connext labs 7 5 milyon dolar yatirim aldi

Blockchain odaklı şirketlere olan yatırımlar artmaya devam ediyor. Bu noktada birlikte çalışabilirlik protokolü Connext Labs, yatırım turunu başarıyla tamamladığını açıkladı.

Connext Labs, 250 Milyon Dolarlık Değerleme İle Yatırım Aldı

Farklı ağlara erişebilen uygulamaların geliştirilmesini sağlamayı hedefleyen bir Blockchain protokolü olan Connext Labs, Polychain Capital, Polygon Ventures ve diğer yatırımcılardan 7,5 milyon dolar yatırım aldı.

Şirket tarafından yapılan gün içindeki açıklamaya göre, Connext Labs’ın toplam finansmanını 23,2 milyon dolara çıkaran yatırım turu, girişime 250 milyon dolarlık bir değerleme sağlıyor.

Connext, uygulamaların aynı anda birden fazla ağdaki fonlar ve verilerle etkileşime girebilmesi için farklı blok zinciri ağları arasında bir iletişim katmanı oluşturarak “Web3’ün HTTP’sini inşa ettiğini” açıkladı.

Birlikte çalışabilirlik, geliştiricilerin, merkezi olmayan finans (DeFi) için dünyanın en baskın ağı olan Ethereum Blockchain ağında sıklıkla dile getirilen bir endişe olan, belirli bir Blockchain ağında tıkanıklık veya yüksek ücretler nedeniyle tıkanma riski olmadan uygulamalar oluşturmasına imkân tanıyor.

Yeni sermaye, Connext tarafından oluşturulan girişimlere geliştirme hibeleri ve finansman sağlamaktan sorumlu olacak Connext Vakfı’nı kurmak için kullanılacak. Son olarak şirketin yatırımcıları arasında Coinbase Ventures, Ethereal Ventures, 1kx, #Hashed ve Scalar Capital de yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala