bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,458.27 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.89 0.08%
bnb
BNB (BNB) $ 609.77 0.26%
solana
Solana (SOL) $ 144.34 1.89%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526522 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467778 1.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151242 0.42%

Concordium CCD’nin Hedefleri Neler?

Paris Blockchain Week Summit 2022’de Concordium’dan Lone Fonss Schroder’le Concordium’un sektöre kazandırdığı dinamikler, projeleri ve hedefleri hakkında konuştuk ve CCD coin hakkındaki planlarını sorduk.

Concordium CCD NFT Ve Metaverse Alanında Yeni Çözümler Sunuyor

İşletmeler için kurumsal blok zinciri tasarlayan Concordium’dan Lone Fonss Schroder, medya partneri olduğumuz Paris Blockchain Week Summit 2022’de sorularımızı yanıtladı. Metaverse ve NFT projeleri merak edilen Concordium’un bu konudaki gelecek planları hakkında Schroder, “Sahip olduğumuz blokchain protokol düzeyinde tüm NFT alanına da uyum sağlıyor. Kullanıcılar çoğu zaman NFT’lerini kişisel kimliklerine ya da varlık kimliklerine bağlamayı istiyor. Kullanıcıların kimlikleriyle çalışmak isteyeceği başka bir kimlik desteği getiriyoruz. Bu sayede kullanıcılar çalışmak istedikleri kimliği seçebilecek. Metaverse’ü de aynı şekilde destekliyoruz. Platformumuzda izin verdiğimiz özellikler sayesinde kullanıcılar kimlik nesnesine sahip olabiliyor ve çalıştıkları uygulamalara çeşitli özellikler ekleyebilir.” dedi.

CCD adında kripto para birimi de bulunan Concordium’un CCD planları hakkında iletmiş olduğumuz soruyu da yanıtlayan Schroder, “CCD bizim ödeme token’ımız. Bu, platformdaki işlemler için kullanılan token’dır. Bu nedenle CCD yerel bir token ve Conordium üzerine inşa ediliyor. Bu nedenle CCD bir esc-20 token’ı değil.” ifadesini kullandı. Volvo ile ortaklığı bulunan şirketin bu ortaklığının detaylarını da paylaşan Schroder, “Geely ile de stratejik bir ortaklığımız bulunuyor. Çeşitli uygulamalar oluşturabilmek için endüstriyel şirketlerle yeni ortaklıklar ve yakın işbirlikleri kurmaya devam edeceğiz.” diyerek yeni işbirliklerine yeşil ışık yaktı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala