bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,798.56 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.53 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 541.06 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 136.26 0.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484781 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442431 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146022 2.35%

Concordium’dan Türkiye’ye Özel 50.000 Dolarlık Airdrop (Sponsorlu)

concordiumdan turkiyeye ozel 50 000 dolarlik airdrop

Mart 2021’de testnetini 1.000 node ile tamamlayan Concordium Blockchain, Türkiye’ye özel hazırladığı 50.000 dolar değerindeki Airdrop’unu duyurdu. Kurumsal blok zincirleri segmentine hitap eden Concordium’un yerel tokenı CCD, borsa listelenmeleri gibi önemli kilometre taşlarını geride bırakmaya hazırlanıyor. Bu süreçte Türkiye’deki kullanıcılar için de yeni bir duyuru yapıldı. 

Concordium Türkiyeye Özel Airdropunu Duyurdu

Fintech ve diğer endüstriler için düzenleyici uyumluluğu destekleyen dağıtılmış bir yürütme platformu sağlamak üzere tasarlanan Concordium Blockchain, düşük ücretleri ve euro bazında sabit olmasıyla öne çıkıyor. Ayrıca Concordium, düzenleyici uyumluluğunu kolaylaştırma adına bir kimlik katmanına sahip. Bu yenilikçi kimlik katmanı, düzenleyicilere karşı hesap verebilirliği desteklerken, işlem gizliliğini de ihmal etmiyor. 

Concordium‘un metodolojisi, düşük ve öngörülebilir işlem ücretlerinde neredeyse anında sonuçlandırmaya imkan sağlıyor.

Ekosistemin yerel tokenının ismi CCD ve aslında bu yazımız CCD ile ilgili.

Platform, Türkiye’deki kullanıcılar için özel, 50.000 dolar değerinde Airdrop’unu duyurdu. Bu kapsamda sadık kullanıcılara ve yeni kullanıcılara kişi başı 5 dolar değerinde CCD verilecek. 

concordiumdan turkiyeye ozel 50 000 dolarlik airdrop 2

CCD Airdropuna Katılmak için Ne Yapmak Gerekiyor?

Kullanıcıların bu Airdrop’a katılması için ilk olarak akıllı telefonuna ya da bilgisayarına Concordium Wallet indirmesi ve KYC’yi tamamlaması şart. Ek olarak, Telegram grubuna da katılmak gerekiyor. Ayrıca aşağıdaki Google formunu da doldurmanız gereklilikler arasında.

Concordium Telegram Grubu

Airdrop Katılımı için Google Formu

Bu üç adımı tamamladıktan sonra Airdrop’a katılım sağlanmış oluyor.

CCD coin ve Airdrop’tan bahsettik ama Concordium’un kullanıcılara neler sunduğuna da yakından bakmak gerekiyor?

Concordium’un ikili konsensüs mekanizması var. Bu da belirli bir işlemin takip edilen blokta tamamlanmasına yardımcı oluyor. 

İlk fikir birliği katmanı olarak Nakamoto tarzı Proof of Stake mekanizması seçilmiş durumda. Böylece enerji tüketimi en aza indiriliyor. Saldırılara karşı en iyi ağ direnci de bu sayede sağlanıyor. 

Herkesin katılmasına açık bir genel ağ olan Concordium, dağıtılmış sistemin güvenilir üçüncü taraflar olmadan çalışabileceği merkeziyetsiz kullanım durumları için ideal.

Son olarak istikrar tarafına bakacak olursak, platform, ağ ücretlerinin istikrarlı ve tahmin edilebilir olacak şekilde tasarlandığını söylüyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala