bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,584.04 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.06 1.36%
bnb
BNB (BNB) $ 600.66 2.33%
solana
Solana (SOL) $ 142.30 4.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522889 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464909 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14847 2.78%

Colorado Artık Bitcoin İle Vergi Ödeme Dönemi Başlattı

colorado artik bitcoin ile vergi odeme donemi baslatti

Kripto para birimleri hükümetler tarafından benimsenmeye devam ediyor. Colarado artık lider kripto para birimi Bitcoin ile vergi ödeme dönemi başlattı.

Colorado’da Artık Vergiler Bitcoin İle Ödenebilecek

Colarado valisi Jared Polis, yaptığı son açıklamada, Colaroda’da kripto para birimleri ile vergi ödemelerinin gerçekleştirilebileceğini belirtti. Polis açıklamada Colorado’nun dijital para birimini devlet ücretleri ve masrafları için taksit olarak kabul etmek için ana devlete dönüşebileceğini söyledi.

colorado artik bitcoin ile vergi odeme donemi baslatti 2

Polis, aynı şekilde hükümet çerçevesi için Blockchain inovasyonunu en erken kullanan devletin, gelişmiş kripto para birimleri ile taksitleri alacağını ve aynı değeri dolar cinsinden devletin deposuna depolayacağını belirtti. Polis açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Colorado’da, birkaç yıldır kripto ve Blockchain geliştirmenin odak noktası olmak için temeller oluşturuyoruz. Bunu Colorado’nun genel gelişim biyolojik sistemin temel bir parçası olarak görüyoruz.

Başlatılan bu yeni uygulama Arizona ve Kaliforniya da dahil olmak üzere farklı eyaletlerdeki milletvekillerinin, onayladığında dijital para birimini sadece ücretlendirme amacıyla değil, eyalet genelinde kabul edilen bir taksit türü olarak kabul edecek düzenlemeler önermesiyle birlikte geldi. Jared Polis daha önce de kripto para birimlerine verdiği destek açıklamalarıyla gündeme gelmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala