bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,182.20 0.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.74 0.72%
bnb
BNB (BNB) $ 603.85 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 142.80 1.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521973 0.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468272 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150014 0.04%

Coinmetro, Sosyal Bağış Toplama Platformu Ignium’u Satın Aldı

coinmetro sosyal bagis toplama platformu igniumu satin aldisacvdsfd

Kripto para sektöründe satın alma işlemleri sık sık gündeme geliyor. Bu kez çıkan haberlere göre; kripto para borsası Coinmetro Blockchain tabanlı bir sosyal bağış toplama platformu olan Ignium‘u satın alacağını duyurdu.

Coinmetro, Ignium’u Satın Aldı

Coinmetro, Blockchain tabanlı bir sosyal bağış toplama platformu olan Ignium’u satın alacağını açıkladı. Coinmetro, 3 Şubat itibarıyla Ignium’un yüzde 71 hissesini satın aldı. Nisan ayı sonuna kadar almayı planlıyor. Coinmetro, satın almanın değerinin 4,3 milyon dolar olduğunu açıkladı.

coinmetro sosyal bagis toplama platformu igniumu satin aldigthy

Satın almayla birlikte Coinmetro, hizmetlerini düzenlenmiş menkul kıymetler tekliflerine genişletmeyi planlıyor. Bu, ABD düzenleyicilerinin, kayıt dışı menkul kıymetler olduğunu iddia ettikleri ürünleri sunan Kraken ve Paxos gibi borsalara baskı uyguladığı bir zamanda geliyor.

Estonya merkezli Coinmetro, Avrupa Birliği’nde lisanslı ve Avustralya, Kanada’da kayıtlı bir dijital varlık borsasıdır ve ABD Ignium, mikro ve küçük işletmelerin, NFT’ler basarak topluluklarından para toplamaları için bir platform sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala