bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,973.87 2.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.60 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 591.91 3.34%
solana
Solana (SOL) $ 135.15 6.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51764 1.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456617 3.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145541 3.49%

Grayscale ve MicroStrategy Gibi Şirketler Bitcoin Kıtlığına Neden Olabilir

microstrategy ve grayscale gibi sirketler bitcoin kitligina neden olabilir

İngiltere Merkezli CoinCorner borsasının CEO’su Danny Scott’a göre, MicroStrategy ve Grayscale gibi şirketler Bitcoin kıtlığına neden olabilir.

Dünyaca ünlü dijital varlık yönetimi şirketi Grayscale ve iş zekası şirketi MicroStrategy, Bitcoin satın alımlarımlarıyla Wall Street’in Bitcoin’i benimsemesine öncülük ediyor gibi görünüyor. Messari analisti Ryan Watkins’e göre, MicroStrategy 40.824 Bitcoin’e sahip.

Şirket, geçtiğimiz günlerde daha fazla Bitcoin satın almak için bir 650 milyon dolarlık daha fon toplamayı planladığını duyurmuştu. Duyurunun ardından yatırımcılardan fon toplama işlemi kısa sürede tamamlandı.

Analist Twitter üzerinden paylaştığı gönderide şunları söyledi:

“Yukarıdakiler, BTC satın almak için kullanılacak olan Microstrategy’nin yeni tamamlanan 650 milyon dolarlık dönüştürülebilir tahvil artışını bile içermiyor. Bununla birlikte Microstrategy’nin toplam BTC varlığı 1 milyar doları aşacak.”

Grayscale 115.000 Bitcoin’e Sahip

CoinCorner borsasının CEO’su, Bitcoin kıtlığının yaklaştığına inanıyor. Attığı tweet’te, Grayscale’in bu yılın dördüncü çeyreğinde 115.000 BTC’ye sahip olduğunu söyleyen Scott, finans kurumları da dahil olmak üzere BTC sahiplerinin varlıklarını soğuk cüzdanlarda sakladığını söylüyor. CEO ayrıca, kripto para borsalarından 700 milyon dolar değerinde Bitcoin’in çekildiği gerçeğine de dikkat çekti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala