bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,155.46 1.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,942.29 2.74%
bnb
BNB (BNB) $ 567.42 3.33%
solana
Solana (SOL) $ 158.35 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517559 0.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45715 0.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149472 3.16%

Coinbase’in Base Blockchain ağı kullanıma sunuldu

coinbasein base blockchain agi kullanima sunuldu

Coinbase’in yeni ana ağı Base, resmi olarak kullanıma sunuldu. Ethereum’a kıyasla daha düşük işlem ücretleri ve daha hızlı işlem hızları sunan bu yeni platform, 100’ü aşkın dApp ve hizmet sağlayıcıya ev sahipliği yapıyor.

Base, Rollup Teknolojisi İle DeFi, Cüzdanlar ve Daha Fazlasını Bir Araya Getiriyor

Coinbase, kendi ana ağı Base’i geniş kitlelere sunarak kripto alanındaki yeniliklerine bir yenisini ekledi. Base ana ağı, şimdi herkesin erişimine açık ve bu platform üzerinde 100’ü aşkın dApp ve servis sağlayıcı bulunuyor.

Coinbase’in protokol yöneticisi Jesse Pollak’a göre, bu platform, kullanıcılara Ethereum‘a göre daha ekonomik işlem maliyetleri ve daha hızlı işlem süreleri sunarak dApp dünyasını keşfetme olanağı tanıyor.

Base, Şubat’ta beta sürümüyle ve Temmuz’da geliştirici versiyonuyla piyasaya sürüldüğünde, çeşitli DeFi projeleri, dijital cüzdanlar, veri sağlayıcılar ve analitik hizmetlerle entegrasyon sağladı. Bu platform, Optimism’in OP Stack teknolojisiyle oluşturulan bir rollup ağına dayanarak, Ethereum ana zincirindeki işlemleri daha ekonomik bir şekilde işleyebilme yeteneğine sahip.

Bu yeni Layer 2 teknolojisi, Coinbase’in kendi ürünleri için ana ağ olarak kullanmayı planladığı bir çözüm olarak öne çıkıyor. “Base ana ağının şimdi aktif ve herkese açık olmasının heyecanını yaşıyoruz. Başlangıçta, Base platformu üzerinde 100’ü aşkın dapp ve servis sağlayıcının yanı sıra, Coinbase’in kendi ürün ekosisteminde de entegrasyonlar mevcut” şeklinde bilgilendirme yapıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala