bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,860.84 2.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,974.27 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 595.67 0.34%
solana
Solana (SOL) $ 145.98 0.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505808 0.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446551 0.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147516 3.39%

CNN, NFT Projesini Durdurma Kararı Aldı

cnn nft projesini durdurma karari aldiW

Son dönemde birçok NFT projesi fişini çekmiş durumda. Son olarak NFT ve Web3 platformu CNN Vault aldığı kararla hizmetlerini durdurdu. Vault ekibi yaptığı açıklamalarında, altı haftalık bir deneme sürecinin olduğunu ve bu deneme sürecinin sonunda topluluğun yoğun ilgi göstermesiyle projenin genişlediğini açıkladı.

Söz konusu açıklama CNN Vault tarafından şu şekilde yapıldı:

CNN, NFT Projesi Vault’u Sonlandırdı

CNN insanların ilgisini çekecek önemli haber olaylarını NFT haline getirmeye başlamıştı. Bununla beraber Vault adlı platformda kullanıcılara geleneksel medyanın, yeni teknolojiyle buluşma imkanı sunuldu. Alınan son bir karar ile bu proje durduruldu.

Vault ekibi yaptığı açıklamada konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Vault başlangıçta altı haftalık bir deneme olarak başlatıldı, ancak topluluğumuzun desteği ve katılımı bu projeyi çok daha büyük bir şeye genişletmemize izin verdi.

Ayrıca CNN tarafından yapılan bu açıklama topluluk tarafından olumlu karşılanmadı. Projenin Discord sunucularında eleştirilere maruz kalan proje, dolandırıcılıkla bile karşı karşıya geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala