bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,256.95 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,243.07 2.97%
bnb
BNB (BNB) $ 595.25 1.13%
solana
Solana (SOL) $ 140.44 1.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518416 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464255 0.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147251 1.31%

Circle CEO’su, Kripto Kuralları Hakkında Çağrıda Bulundu

1714829

Kripto para borsası FTX’in çöküşü nedeniyle kripto sektöründe bir hareketlilik söz konusu. Bu hareketli ortam çerçevesinde birçok önemli isim konu hakkında açıklamalarda bulunuyor. Bu kez Circle CEO’su ve kurucusu Jeremy Allaire, finansal hizmetler için ABD Kongresi liderlerine bir mektup yazarak mevzuat çağrısında bulundu, Allaire, bu hamlenin yapılmaması durumunda ülkeyi büyük risklerin beklediğini dile getirdi.

Circle CEO’su Jeremy Allaire’den Kripto Kuralları Çağrısı

Kısa süre önce Circle, ABD dolarına sabitlenmiş stablecoin USD Coin’e Apple Pay desteği eklediğini açıklamıştı. Bu kez de Circle CEO’su, ABD Kongresi’ne mevzuat çağrısında bulundu. Allaire mektubu sırasıyla Mali Hizmetler Meclisi Mali Hizmetler Komitesi’ne ve Senato Bankacılık, Konut ve Kentsel İşler Komitesi’ne başkanlık eden Senatör Maxine Waters ve Senatör Sherrod Brown’a gönderdi. 

circle 1 milyon btc

Circle CEO’su ve kurucusu Jeremy Allaire, mektubunda şu ifadeleri kullandı:

ABD, ödemelerin, paranın ve küresel ekonominin diğer sektörlerinin geleceğini yönetecek kuralları belirleme fırsatını kaçırma riskiyle karşı karşıya. Çin’in ABD’yi geride bırakmak ve doları dünyanın rezerv para birimi olarak değiştirmek.

Allaire ayrıca, hangi stabilecoin’lerin iyi niyetli bir düzenleyici rejime bağlı olduğunu belirlemenin net bir yolu olmadığında tüketicileri de risklerin beklediğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala