bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,588.04 1.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,298.81 5.84%
bnb
BNB (BNB) $ 602.42 1.52%
solana
Solana (SOL) $ 141.89 4.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519889 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471047 3.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14875 2.83%

ChatGPT, Android’e geliyor

ChatGPT Androide geliyor

OpenAI, Android için resmi ChatGPT uygulamasını başlatmaya hazırlanıyor. Uygulamanın, Google Play Store sayfası hazırlandı. Kullanıcılar, uygulama hazır olduğunda kurulumunu gerçekleştirebilecek. Şirketin ChatGPT‘yi önümüzdeki hafta kullanıma açması planlanıyor.

italya chatgpt kararini verdi 2

ChatGPT’den Android hamlesi

OpenAI, popüler yapay zeka ChatGPT‘nin Android versiyonunu önümüzdeki hafta piyasaya sürmeyi planladığını açıkladı. ChatGPT, mayıs ayında iOS kullanıcıları için aktif edilmişti. Şirket, duyuruyu Twitter hesabından yaptı. Buna göre ChatGPT’nin Google Play Store sayfası hazırlandı. Şirket, Android uygulamasının web sürümünden daha geniş güvenlik önlemlerine sahip olduğunu bildirdi. Uygulamada iOS versiyonuna benzer şekilde cihazlar arasında konuşma geçmişi senkronizasyonu gibi özellikler de sunacak.

Son dönemlerde yapay zeka sohbet robotlarında yarış hızlanmıştı. OpenAI, bu çerçevede Microsoft Bing ve Google Bard ile rekabet halinde. Şirketin Android hamlesi, Bard’ın Avrupa Birliği ve Brezilya’da kullanıma sunulduğu döneme denk geldi. Piyasa sürüldükten sonra yoğun ilgi gören ChatGPT’in trafikleri haziran ayında ilk kez gerilemişti. Google Bard’a geçen hafta da Türkçe desteği gelmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala