bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,438.80 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,272.31 2.82%
bnb
BNB (BNB) $ 611.02 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 159.09 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543304 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497822 2.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161891 2.67%

Google Bard ve OpenAI ChatGPT Rekabeti Kızışıyor

google bard ve openai chatgpt rekabeti kizisiyorer

Son dönemde yapay zeka oldukça ön planda. Hal böyle olunca bu alandaki rekabet oranıda artmaya başladı. Cointelegraph Türkiye’den Hazal Orta’nın haberine göre; ChatGPT’nin en büyük rakibi Google Bard da artık sahalarda boy göstermeye başladı.

Yapay Zeka Savaşları Kızışıyor: Google Bard, OpenAI ChatGPT

Teknoloji devi Google, her yıl I/O etkinliği düzenliyor ve yeni teknolojilerini son kullanıcılara gösteriyor. Bu yıl da böyle oldu. Google’ın uygun fiyatlı Pixel 7a telefonu ve Pixel tableti, etkinlikte tanıtıldı. Ancak, tanıtımlar bunlarla sınırlı değildi. Şirket, esas gösterisini yapay zeka alanında yaptı. Cointelegraph Türkiye de iki yapay zekanın kızışan rekabetinin ortasında her ikisine de sorular yöneltti.

google bard ve openai chatgpt rekabeti kizisiyorerf

Kripto para birimleri ve blokzincir teknolojisi hakkında ne düşünüyorsun?’ oldu.

ChatGPT, bu sorunun yanıtına “OpenAI tarafından geliştirilmiş bir yapay zeka olarak kişisel duygu ve düşüncelerim yoktur”

Aynı soruya Google’ın Bard’ı ise şu yanıtı verdi:

Kripto para birimleri ve blokzincir teknolojisinin, para ve işlemler hakkındaki düşünce biçimimizde devrim yaratma potansiyeline sahip olduğunu düşünüyorum. Geleneksel fiat para birimlerine göre bir dizi avantaj sunarlar, Örneğin: Ademi merkeziyetçilik: Kripto para birimleri hükümet veya finans kurumu kontrolüne tabi değildir. Bu, enflasyona ve sansüre karşı daha dirençli oldukları anlamına gelir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala