bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,149.92 1.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,224.39 2.61%
bnb
BNB (BNB) $ 593.37 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 141.20 1.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518342 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463626 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147247 1.87%

Charles Hoskinson, Vasil Hard Fork Eleştirilerine Yanıt Verdi

charles hoskinson vasil hard fork elestirilerine yanit verdier

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, son dönemde merakla beklenen Vasil Hard Fork ile ilgili olarak birçok açıklama yaptı. Bu kez Charles Hoskinson Vasil Hard Fork ile ilgili olarak resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Daha önce birçok kez ertelenen ve ertelenmesi sebebiyle eleştirilerin odağında olan Cardano kurucusu konu ile ilgili olarak yanıt vermekten kaçınmadı.

Charles Hoskinson’dan Vasil Hard Fork Eleştirilerine Yanıt

Cardano kurucusu Charles Hoskinson‘dan beklenen Vasil Hard Fork‘u hakkındaki eleştirilere cevap geldi. Charles Hoskinson, özellikle Bitcoin maksimalistlerine Twitter hesabından cevap verdi.

Twitter hesabından bir eleştirmene yanıt veren Hoskinson, eleştirmene sert bir dille cevap verdi:

charles hoskinson vasil hard fork elestirilerine yanit verdias

Cardano’nun maksimum arzı 45 milyon ADA tokeni ile sınırlandırıldı. Ancak eleştirmen, Blockchain’in para politikasının çok esnek olduğunu iddia ederek, kripto para biriminin bunu değiştirmesini hiçbir şeyin engelleyemeyeceğini iddia etti. Bu eleştirilere cevap veren Hoskinson konu ile ilgili olarak şu iafdeleri kullandı:

Bitcoin maksimalistleri aptalın ötesiler. Ben Vasil Hard Fork’u zorlayamam ve bunu herkes istiyor.

Son olarak Cardano’nun (ADA) güncel durumuna bir göz atalım. Cardano (ADA) haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 0,491430 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala