bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,232.94 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.82 0.70%
bnb
BNB (BNB) $ 593.53 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 137.10 3.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519394 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458859 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146615 1.48%

CFTC Danışma Grubu, DeFi Teknolojisini Ele Alacak

stellar cftcnin kuresel piyasalar danisma komitesine katildixvffdbdfx

Kripto para sektöründe birçok düzenleyici kurum sektör özelinde çalışmalar gerçekleştiriyor. Son olarak çıkan haberlere göre; DeFi, Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu’nun Teknoloji Danışma Komitesi’nin 22 Mart’taki açılış toplantısında tartışılan ilk konu olacak ve kripto para birimi sektörünü ABD türev düzenleyicisi için bir öncelik olarak daha da sağlamlaştıracak.

ABD CFTC Danışma Grubu, DeFi Konusuna Değinecek

Merkeziyetsiz finans (DeFi), Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun Teknoloji Danışma Komitesi’nin 22 Mart’taki açılış toplantısında tartışılan ilk konu başlığı olacak. Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu danışma gurubuna sponsor olan Komisyon Üyesi Christy Goldsmith Romero yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Siber güvenlik açıkları, merkeziyetsizleşme göstergeleri, dijital kimlik ve barındırılmayan cüzdanlar da dahil olmak üzere DeFi hakkında yapılacak bir tartışma, Washington ve Beltway’in ötesinde devam eden politika tartışmalarına katkıda bulunacaktır.

abd cftc danisma grubu defi teknolojisini ele alacakdcdvf

CFTC’nin bir diğer danışma komitesi olan ve Komiser Caroline Pham tarafından yönetilen Küresel Piyasalar Danışma Komitesi, ilk toplantısında dijital varlıklarla ilgili konuları görüşmek üzere 13 Şubat’ta bir araya geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala