bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,921.13 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.14 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 602.38 2.51%
solana
Solana (SOL) $ 143.28 2.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527758 0.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466566 1.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149766 2.26%

Celsius Network’ün Olası Satışına Onay Verildi

celsius networkun olasi satisina onay verildied

Kısa süre önce iflas bayraklarını çeken Celsius Network ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Celsius’un ihale prosedürü planlarını onaylayarak, platformun varlıklarının yıl sonuna kadar satılmasını sağlayacak bir program belirledi.

Şirket, yeniden yapılanma süreci için bağımsız bir teklif sunmaya devam edebilir. Ayrıca prosedürler, platformun varlıklarının satışına yönelik adımları ortaya koyuyor.

Yargıç, Celsius Network Varlıklarının Satışına Onay Verdi

Federal yargıç, Celsius’un ihale prosedürü planlarını onayladı ve platformun varlıklarının yıl sonuna kadar satıldığını görebilecek bir program belirledi.

celsius networkun olasi satisina onay verildisdf

New York Güney Bölgesi ABD İflas Mahkemesi konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklamalarda bulundu:

Satış sürecinin başlarında tarafsız bir Tüketici Gizliliği Ombudsmanı atamanın, herhangi bir satışın bu tür müşteri verilerini yeterince korumasını sağlayacak.

Bununla beraber şirket, kripto varlıkları, kredi portföyü, swap hizmetleri, stake platformu ve DeFi kolu için teklif talep etmeyi planlıyor. Son olarak benzer şekilde, 12 eyaletteki menkul kıymetler düzenleyicileri, herhangi bir satışın tarafların belirli varlıkların kime ait olduğunu ortaya çıkarana kadar beklemesi gerektiğini söyleyerek itiraz etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala