bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,898.12 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.63 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 590.95 0.49%
solana
Solana (SOL) $ 153.75 4.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532701 0.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461436 0.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159738 0.75%

Cardano Topluluğundan Bağımsızlık Açıklaması

cardano toplulugundan bagimsizlik aciklamasi

Cardano, daha büyük kripto para birimi alanından sürekli olarak eleştirilerle karşı karşıya kalmıştı. Cardano topluluğu, bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Cardano Topluluğu Bağımsızlığı Tercih Ediyor

Daha önce büyük kripto para birimlerine karşı pek çok eleştirilere maruz kalan Cardano, bu eleştirilerde hayalet zincir karşılaştırmaları da yapılmıştı. Yeni kullanıcılar için şaşırtıcı görünüyor olsa da Cardano topluluğu odaklı bir Twitter hesabı olan ADA balinası, Cardano’nun büyük ölçüde Bitcoin ve Ethereum’un hâkim olduğu kripto topluluğu tarafından neden kabul edilmediği hakkında açıklamalarda bulundu. Cardano’nun “bağımsız” statüsüne katkıda bulunan, bir kriptonun ne olması gerektiğine dair kendi versiyonunu oluşturmayı amaçlayan büyük bir kripto kültürü olmaya devam ettiği belirtildi. Cardano, topluluğunun bazı üyelerinin son zamanlarda hoşnutsuzluklarını dile getirdiği Gemini ve Robinhood gibi bazı üst düzey platformlarda henüz listeleme almadı.

cardano toplulugundan bagimsizlik aciklamasi 2

ADA balinası tarafından aktarılanlara göre “Cardano’nun genellikle dışlanmasının asıl nedeni karmaşıktır.” Bu “dışlamanın” Cardano’yu daha güçlü ve kendi kendine yeterli hale getirdiği de hesap tarafından belirtiliyor. Hesap tarafından aktarılanlara göre ayrıca “Artık Cardano diğerlerinin yapabileceği her şeyi yapabilir, üstün istikrar / güvenliğe Ethereum’dan çok önce PoS’a, belki de en eğitimli ve en güçlü topluluğa sahiptir.” denildi. Bununla birlikte Cardano geçmişte UTXO modeli, uygulamaya yönelik sistematik yaklaşımı ve son olarak TVL’de yansıtıldığı gibi Cardano’nun DeFi ekosistemindeki yavaş büyüme hızı konusunda önemli eleştirilerle karşı karşıya kalmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala