bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,446.00 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,112.56 0.84%
bnb
BNB (BNB) $ 596.18 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 137.92 3.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522503 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462166 0.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147674 0.92%

Bulut Madenciliğinden Pasif Gelir Elde Edin

Signup1

Kripto para piyasası geçtiğimiz birkaç ay içinde Bitcoin’in (BTC) tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 59.000 dolara ulaşmasıyla büyüdü ve bu da bu dijital varlıklar için madencilik talebini artırdı.

Kripto para piyasası geçtiğimiz birkaç ay içinde Bitcoin’in (BTC) tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 59.000 dolara ulaşmasıyla büyüdü ve bu da bu dijital varlıklar için madencilik talebini artırdı. Bununla birlikte, kripto para madenciliği, madencilik ekipmanlarının maliyeti ve elektrik maliyetleri nedeniyle çoğu yatırımcının ulaşamayacağı bir şey olmaya devam ediyor.

Herkese Bitcoin ve Proof of Work (PoW) özellikli kripto para çıkarma şansı vermek amacıyla Miner Plus, uygun maliyetli “havuzlu madencilik” sağlayan bir bulut madenciliği hizmeti sunuyor. Platform aynı zamanda günlük ödülleri de ödüyor.

Bulut madenciliği, paylaşılan işlem gücüne sahip uzak bir veri merkezini kullanan kripto para madenciliği sürecidir. Miner Plus, kullanıcıların donanımı yönetme zorlukları olmadan Bitcoin ve PoW altcoin madenciliği yapmasını sağlar. Las Vegas merkezli firma şu anda Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash(BCH), Litecoin (LTC), Bitcoin SV (BSV) ve Decred (DCR) için bir bulut madenciliği hizmeti sunuyor.

Kendi madencilik teçhizatınızı (donanımınızı) yönetmenin aksine, bulut madenciliği kullanıcılara düşük elektrik maliyetleri, madencilik teçhizatı yönetim maliyetlerini düşürme, aşırı ısınma sorununun olmaması ve madencilik donanımında geç teslimat gibi durumların ortadan kalkması gibi çeşitli avantajlar sunar.

Miner Plus’a göre, madencilik kuleleri madencilik şirketine ait bir tesiste barındırılıyor, sürekli bakımı yapılıyor ve müşterinin sadece madencilik sözleşmelerini kaydettirmesi ve satın alması gerekiyor. Hizmet, yüksek güvenlik sağlamak için SSL şifreleme iletişimini ve kripto paraların çok katmanlı soğuk depolanmasını birleştirir. Ek olarak, günlük ödemeler sağlar, en yeni ASIC’leri / GPU madencilerini kullanırlar ve kullanıcılar için yüksek değerli bir performans sunarlar.

2015 yılında kurulan Miner Plus, 120.000’den fazla müşteriye ulaşan en eski kripto parabulut madenciliği şirketlerinden biri olarak övünüyor. Şirket, bir bulut madenciliği pazarı olan HashNest‘i entegre ederek, kullanıcıların ömür boyu sürebilecek bulut madenciliği sözleşmeleri oluşturmasına olanak tanıdı. Bu, uzun vadeli madencilik yapmak isteyen kullanıcılar için önemli bir avantaj.

Kısa Vadeli Sözleşmeler de Mevcut

Miner Plus ayrıca 1 gün, 7 gün, 12 gün ve 17 gün madencilik yapmak isteyen madenciler için kısa vadeli bulut madenciliği sözleşmelerine de sahip. 1 günlük Bitcoin hashrate’i %10’luk sabit getiri ile 50 dolar, 12 günlük hashrate ise dönem boyunca %12.4’lük sabit getiri ile 500 dolar ve 17 günlük hashrate 800 dolardan %18.15 sabit getiri sağlıyor. Beklenen getiriyi, mevcut kripto para birimlerinin madenciliğinde beklenen getirilerin kaba bir tahminini sunan madencilik hesap makinesini kullanarak hesaplayabilirsiniz. Kullanıcılar, günlük ödenen ödülleri kazanmaya başlamak için üç aşamalı kolay bir kayıt işlemiyle platformda para kazanmaya başlayabilir.

Kripto para madenciliğine katılmak isteyen birçok arkadaşınız mı var? Miner Plus size referans komisyonları aracılığıyla pasif gelir elde etme fırsatı verir. Kullanıcılar, referans yatırım ödemelerinden %2’ye kadar komisyon kazanabilirler. Dünya kripto paraları kucakladıkça, bulut madenciliği, madenciliğin benimsenmeyi artırma kapısı olabilir ve bir zamanlar sadece “zengin adamlar” için olan bir yatırım macerasına erişim sağlayabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala